Λόγια του Βαρδάρη

  • Ανοίγει ο δρόμος στη Θεσσαλονίκη για τον Κ. Γιουτίκα
    27/03/2024 15:41

    Ανοίγει ο δρόμος στη Θεσσαλονίκη για τον Κ. Γιουτίκα

    Στη Θεσσαλονίκη… μεταπηδά., όπως όλα δείχνουν ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Κώστας Γιουτίκας, ο οποίος πολύ σύντομα αναμένεται να είναι ο νέος αντιπεριφερειάχης Θεσσαλονίκης στη θέση της Βούλας Πατουλίδου.

    Ο δρόμος για τον κ. Γιουτίκα άνοιξε με την υποψηφιότητα της κ. Πατουλίδου για την Ευρωβουλή, γεγονός που σχεδόν «μαρτύρησε» ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης για την πορεία του νέου ΕΣΠΑ.

    Μιλώντας στην ενότητα για το πρόγραμμα »Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη», το οποίο έτρεξε όλα τα προηγούμενα χρόνια η κ. Πατουλίδου, ο περιφερειάρχης έδωσε το λόγο και στον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιουτίκα τονίοζντάς του «καλώς έκανες και είχες άμεση εμπλοκή στο πρόγραμμα και απέκτησες εμπειρία, γιατί μπορεί να σου φανεί χρήσιμη».

    Με το σχόλιο αυτό ο περιφερειάρχης σχεδόν φωτογράφισε την «αλλαγή φρουράς» στην αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, όπου οι νέες προκλήσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ο ίδιος πάντως δεν άφησε αναπάντητο και το ερώτημα του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, που είπε "και τώρα εγώ με ποιον θα μαλώνω?" με τον κ. Τζιζτικώστα να του απαντά "θα σου πω την επόμενη εβδομάδα δήμαρχε".

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Βούλα Πατουλίδου πρόκειται την επόμενη εβδομάδα να παραιτηθεί από τη θέση της, προκειμένου να ασχοληθεί με την προεκλογικής της εκστρατεία για την Ευρωβουλή.