Λόγια του Βαρδάρη

  • Η μάζωξη του Αυγενάκη
    26/11/2018 06:40

    Η μάζωξη του Αυγενάκη

    Είχε και βορειοελλαδίτικο χρώμα η μάζωξη που έκανε στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο γραμματέας της ΝΔ συγκέντρωσε φίλους και στελέχη του κόμματος για να τους ζεστάνει ενόψει συνεδρίου, αλλά και προεκλογικής περιόδου όποτε αυτή ξεκινήσει.

    Το είπε άλλωστε και ο ίδιος ότι «βρισκόμαστε ενόψει του 12ου συνεδρίου μας. Παίρνουμε δυνάμεις για έναν απαιτητικό χειμώνα. Με καλούς φίλους και συναγωνιστές της παράταξής μας απ' όλη την Ελλάδα συνεχίζουμε δυναμικά για τις μεγάλες μάχες που βρίσκονται μπροστά μας και τις ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

    Σε πιο χαλαρό περιβάλλον μακριά από τις κομματικές αίθουσες και συσκέψεις, με μαντινάδες και καλούς μεζέδες, αλλά και «ρακοκάζανο», ενώ υπήρξε και εκπαιδευτικό -και βέβαια κομματικό- πρόγραμμα. Το πρωί του Σαββάτου, μετά τον πρωινό καφέ, έγινε ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, βόλτα στο κέντρο της πόλης και συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

    Οσο για τους Βορειοελλαδίτες που βρέθηκαν στην Κρήτη μεταξύ των άλλων ήταν ο πρώην υπουργός Χρήστος Κοσκινάς, ο πρόεδρος της Διοικούσας της Θεσσαλονίκης Αντώνης Γυφτόπουλος, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Ροδόπης Γιάννης Βεζυργιαννίδης, Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης και Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος και τα κομματικά στελέχη από την Πιερία Λευτέρης Μωυσιάδης και Ηλίας Τάπρας.