ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη συναντά τη Λήμνο και στρώνουν τραπέζι

Το Lemnos Filema έρχεται για ένα μοναδικό γαστρονομικό τριήμερο

 02/11/2023 12:10

Η Θεσσαλονίκη συναντά τη Λήμνο και στρώνουν τραπέζι

Οι φανατικοί της πολλοί και ολοένα αυξανόμενοι, όμως δεν είναι μόνο ο τόπος, οι ομορφιές του και η θάλασσα που κάνει τη Λήμνο τόσο ξεχωριστή.

Και όσοι δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει το βαρύ της... όπλο, που δεν είναι άλλο από τους γαστρονομικούς της θησαυρούς μπορούν να το κάνουν για ένα τριήμερο του Νοέμβρη, αφού το Lemnos Filema έρχεται Θεσσαλονίκη.

Η αυθεντική γεύση της Λήμνου έρχεται στη Θεσσαλονίκη! 

Το Makedonia Palace Hotel και ο executive chef, Σωτήρης Ευαγγέλου, φιλοξενούν για τρεις ημέρες το Lemnos Philema, ένα μοναδικό γαστρονομικό event που θα ταξιδέψει τους Θεσσαλονικείς στις γεύσεις και τα αρώματα της Λήμνου. 

Στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου, στο Salonica Restaurant, πρωταγωνιστές θα είναι τα προϊόντα και τα κρασιά της Λήμνου. ΠΟΠ τυριά, φλωμάρια τοπικά όσπρια, αλεύρι και θαλασσινά, ΠΟΠ κρασιά και άλλα μοναδικά προϊόντα του νησιού κατακλύζουν την κουζίνα του ξενοδοχείου και παρουσιάζονται σε πιάτα που ο chef, Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του έχουν σχεδιάσει με τις Λημνιές μαγείρισσες, Μαρία Καλλιγερή και Μιχαλίτσα Καγκή, πατώντας πάνω στις αρχές της μαγειρικής του chef και ενισχύοντας αυθεντικότητα στην κουζίνα του εστιατορίου. 


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 897176.

Οι φανατικοί της πολλοί και ολοένα αυξανόμενοι, όμως δεν είναι μόνο ο τόπος, οι ομορφιές του και η θάλασσα που κάνει τη Λήμνο τόσο ξεχωριστή.

Και όσοι δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει το βαρύ της... όπλο, που δεν είναι άλλο από τους γαστρονομικούς της θησαυρούς μπορούν να το κάνουν για ένα τριήμερο του Νοέμβρη, αφού το Lemnos Filema έρχεται Θεσσαλονίκη.

Η αυθεντική γεύση της Λήμνου έρχεται στη Θεσσαλονίκη! 

Το Makedonia Palace Hotel και ο executive chef, Σωτήρης Ευαγγέλου, φιλοξενούν για τρεις ημέρες το Lemnos Philema, ένα μοναδικό γαστρονομικό event που θα ταξιδέψει τους Θεσσαλονικείς στις γεύσεις και τα αρώματα της Λήμνου. 

Στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου, στο Salonica Restaurant, πρωταγωνιστές θα είναι τα προϊόντα και τα κρασιά της Λήμνου. ΠΟΠ τυριά, φλωμάρια τοπικά όσπρια, αλεύρι και θαλασσινά, ΠΟΠ κρασιά και άλλα μοναδικά προϊόντα του νησιού κατακλύζουν την κουζίνα του ξενοδοχείου και παρουσιάζονται σε πιάτα που ο chef, Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του έχουν σχεδιάσει με τις Λημνιές μαγείρισσες, Μαρία Καλλιγερή και Μιχαλίτσα Καγκή, πατώντας πάνω στις αρχές της μαγειρικής του chef και ενισχύοντας αυθεντικότητα στην κουζίνα του εστιατορίου. 


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 897176.

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία