Κυψελένια by Blé
19/12/2018 12:33
19/12/2018 12:33
Το Blé ταξίδευσε στην Ιταλία, μαθήτευσε δίπλα στους καλύτερους τεχνίτες και μαζί με όλη τη γνώση έφερε πίσω και το ειδικό προζύμι τους που καλλιεργούν για 4 γενιές.
Η ζύμη αφού δουλευτεί τρεις φορές από τους σεφ του Blé, ωριμάζει για μέρες και δημιουργεί μεγάλες κυψέλες που του δίνουν αέρινη υφή και τη δυνατότητα να διατηρείται για μέρες γεμάτο άρωμα και γεύση.
Δοκιμάστε το όλες τις ώρες, ως πρωινό με τον καφέ σας ή μοιραστείτε το στο γραφείο ή στο σπίτι με όσους αγαπάτε. Επιλέξτε το για δώρο ή για στολισμό του γιορτινού τραπεζιού σας.
Το Blé ταξίδευσε στην Ιταλία, μαθήτευσε δίπλα στους καλύτερους τεχνίτες και μαζί με όλη τη γνώση έφερε πίσω και το ειδικό προζύμι τους που καλλιεργούν για 4 γενιές.
Η ζύμη αφού δουλευτεί τρεις φορές από τους σεφ του Blé, ωριμάζει για μέρες και δημιουργεί μεγάλες κυψέλες που του δίνουν αέρινη υφή και τη δυνατότητα να διατηρείται για μέρες γεμάτο άρωμα και γεύση.
Δοκιμάστε το όλες τις ώρες, ως πρωινό με τον καφέ σας ή μοιραστείτε το στο γραφείο ή στο σπίτι με όσους αγαπάτε. Επιλέξτε το για δώρο ή για στολισμό του γιορτινού τραπεζιού σας.
ΣΧΟΛΙΑ