ΓΕΥΣΕΙΣ

Μοσχαράκι όπως της γιαγιάς μου

Η Πόπη Αντωνακάκη μαγειρεύει για το makthes.gr

 31/08/2018 14:19

Μοσχαράκι όπως της γιαγιάς μου



Ο Σεπτέμβρης έφτασε, όμως μόνο στα λόγια. Μικρό καλοκαιράκι είναι ακόμη και τι καλύτερο από τα αγαπημένα μας λαδερά...

Πάμε, λοιπόν...

Τσιγαρίζεις το κρέας (ποντίκι κατά προτίμηση), τα κολοκυθάκια, τις πατάτες και τα κρεμμύδια λεπτοκομμένα και στη συνέχεια όλα μαζί (και το ζουμάκι τους, ναι και αυτό) τα βάζεις να μαγειρευτούν μέσα σε σάλτσα ντομάτας, κανέλα, μπαχάρι, μπόλικο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο. 

Το φαγητό θέλει αργό ψήσιμο για να λιώσει το κρέας αλλά και με μια χύτρα έχεις καλά αποτελέσματα. Δεν θέλει πολύ νερό. Λίγο. Για να χυλώσει η σάλτσα.

Καλή μας όρεξη...



Ο Σεπτέμβρης έφτασε, όμως μόνο στα λόγια. Μικρό καλοκαιράκι είναι ακόμη και τι καλύτερο από τα αγαπημένα μας λαδερά...

Πάμε, λοιπόν...

Τσιγαρίζεις το κρέας (ποντίκι κατά προτίμηση), τα κολοκυθάκια, τις πατάτες και τα κρεμμύδια λεπτοκομμένα και στη συνέχεια όλα μαζί (και το ζουμάκι τους, ναι και αυτό) τα βάζεις να μαγειρευτούν μέσα σε σάλτσα ντομάτας, κανέλα, μπαχάρι, μπόλικο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο. 

Το φαγητό θέλει αργό ψήσιμο για να λιώσει το κρέας αλλά και με μια χύτρα έχεις καλά αποτελέσματα. Δεν θέλει πολύ νερό. Λίγο. Για να χυλώσει η σάλτσα.

Καλή μας όρεξη...

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία