- SOCIAL - Mania

  • Ο μάγειρας που "ΚΡΑΤΣΑνίζει" το ελληνικό ίντερνετ

    Αν κάτι ξεχωρίζει το "Masterchef" από τα λοιπά τάλεντ σόους, δεν είναι η νοστιμάδα, τα μίξερ και οι αφροί παντζαριού με εσάνς λεμονοκυπάρισσου, αλλά το χιούμορ, το σωστό όχι το πρόστυχο που τόσο λείπει από τη χώρα των Σεφερλήδων και των ομοίων τους.

    Από τους τρεις κριτές που δίνουν ρεσιτάλ σε κάθε επεισόδιο, λειτουργώντας περισσότερο ως stand up comedians και λιγότερο ως καταξιωμένοι σεφς μέχρι τους επίδοξους "Masterchefs", το φετινό, ειδικά, παιχνίδι του Star είναι πραγματική απόλαυση όχι του ουρανίσκου, αλλά των οφθαλμών και της ακοής. 

    Το ένα μετά το άλλο βιντεάκι με τους υποψήφιους παίκτες να προσπαθούν να μαγειρέψουν γκουρμεδιές, γίνεται viral και "ρίχνει" το twitter, όμως ένας συμμετέχων από την πρεμιέρα κιόλας κατάφερε να γίνει πασίγνωστος όχι γιατί φέρνει στον... Σούπερμαν, αλλά για ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο με την ντοπιολαλιά της Ηπείρου απ' όπου κατάγεται. 

    Δείτε το βιντεάκι απ' όπου ξεκίνησαν όλα:

    Αν και πέρασαν πολλές μέρες από το επεισόδιο της 21ης του Γενάρη, ο Χρήστος ο... Κρατς δεν ξεχνιέται και οι χρήστες του ίντερνετ με μπόλικο χιούμορ - καλοπροαίρετο πάντα γιατί οι ιδιαιτερότητες στον τρόπο ομιλίας κάθε περιοχής δεν είναι ούτε κάτι κακό, ούτε φυσικά ντροπιαστικό - φτιάχνουν το ένα meme μετά το άλλο, "Κρατσα-νίζοντας" το ελληνικό ίντερνετ.

    Δείτε μερικά από τα κορυφαία:

    krats2.jpg
    krats3.jpg
    krats4.jpg
    krats6.jpg
    krats7.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ