Λόγια του Βαρδάρη

  • Παρθενική εμφάνιση του Χρ. Γιαννούλη στο περιφερειακό συμβούλιο
    11/02/2019 18:13

    Παρθενική εμφάνιση του Χρ. Γιαννούλη στο περιφερειακό συμβούλιο

    Την… παρθενική του εμφάνιση με την ιδιότητα του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής  Μακεδονίας, έκανε σήμερα ο Χρήστος Γιαννούλης στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

    Η παρουσία του στην αίθουσα, την οποία εξάλλου γνωρίζει και με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, έκανε αίσθηση και προκάλεσε αμηχανία σε πολλούς περιφερειακούς συμβούλους. Ο κ. Γιαννούλης πάντως εισήλθε… αθόρυβα και κάθισε στις θέσεις που προορίζονται για τους πολίτες, ενώ παρέμεινε για αρκετή ώρα, παρακολουθώντας την τοποθέτηση του περιφερειάρχη Α. Τζιτζικώστα και άλλων περιφερειακών συμβούλων.

    Τον υποψήφιο περιφερειάρχη συνόδευε ο Μανόλης Λαμτσίδης, επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Καλαμαριάς, ενώ δίπλα τους κάθισε και  ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη», στην ΠΚΜ, Δαμιανός Ανδρέου. Για τον τελευταίο δεν είναι γνωστό τι θα κάνει ενόψει των εκλογών, ωστόσο ο κ. Λαμτσίδης δεν αποκλείεται να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κ. Γιαννούλη, καθώς έχει γνωστοποιήσει πως έκλεισε τον κύκλο του στο δήμο Καλαμαριάς.