Υγεία & Ευεξία

Ποια είναι τα «σημεία G» της αισθητικής και επανορθωτικής γυναικολογίας;

Η θετική επίδραση στην υγεία και στην εμφάνιση των γεννητικών οργάνων της γυναίκας

 12/02/2024 09:40

Ποια είναι τα «σημεία G» της αισθητικής και επανορθωτικής γυναικολογίας;

Τα «σημεία G» της αισθητικής και επανορθωτικής γυναικολογίας διερευνούν ολοένα και περισσότερες γυναίκες στη σύγχρονη εποχή, επιδιώκοντας να ανανεώσουν την εμφάνισή τους και να βελτιώσουν την υγεία τους. Ποιες είναι όμως οι πιο δημοφιλείς επεμβάσεις που επιλέγουν και γιατί ενδιαφέρονται για αυτόν τον νέο κλάδο της γυναικολογίας;

Η αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία έχει γνωρίσει μια έκρηξη δημοτικότητας τα τελευταία χρόνια λόγω της θετικής επίδρασης που επιφέρει στην υγεία και στην εμφάνιση των γεννητικών οργάνων της γυναίκας. Οι σύγχρονες γυναίκες έχουν όλο και περισσότερο στον νου τους να αναζητούν καινοτόμες ιατρικές διαδικασίες για να επιτύχουν το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα της εξωτερικής εμφάνισής τους και συγκεκριμένα της ευαίσθητης περιοχής. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία υπερβαίνει το αισθητικό ζήτημα, καθώς συνδράμει την αναβάθμιση της σεξουαλικής ζωής, της αναπαραγωγικής υγείας και της λειτουργικότητας των γεννητικών οργάνων της γυναίκας. Ακόμα, όταν οι γυναίκες αισθάνονται καλύτερα με το σώμα τους τότε βιώνουν οφέλη και στην ψυχική υγεία τους, ενισχύοντας έτσι την αυτοπεποίθησή τους και επιτυγχάνοντας την ευεξία.

Σήμερα, όπου η ιατρική επιστήμη έχει πραγματοποιήσει άλματα, η αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία ενσωματώνουν διάφορες τεχνικές όπως η πλαστική χειλέων αιδοίου, η πλαστική κλειτορίδας, η αιδοιοπλαστική, η ανάπλαση του κόλπου και η μεσοθεραπεία, η πλαστική του περινέου, η αύξηση του σημείου G και η λεύκανση αιδοίου-πρωκτού.

Πλαστική χειλέων αιδοίου

Η πλαστική χειλέων αιδοίου είναι μία από τις επεμβάσεις που ζητούν συχνότερα οι γυναίκες και στοχεύει, συνήθως, στη μείωση του μεγέθους των χειλέων και των ιστών που περιορίζουν την εμπειρία της σεξουαλικής επαφής.

Το μεγάλο μέγεθος των χειλέων του αιδοίου συνήθως οφείλεται σε κάποιο γενετικό πρόβλημα ή σε μεγάλη απώλεια βάρους και προκαλεί, πέρα από αισθητικά προβλήματα, λειτουργικά θέματα όπως πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Η επέμβαση αυτή έχει σύντομη διάρκεια και η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές της.

Επίσης, η πλαστική χειλέων αιδοίου είναι η επέμβαση που αντιμετωπίζει και ορισμένες παθήσεις όπως το συγγενές λεμφοίδημα και την πτώση των χειλέων που προκαλείται από τη χρόνια χορήγηση στεροειδών λόγω Συγγενούς Υπερπλασίας Επινεφριδίων.

poia-inai-ta-simia-g-tis-aisthitikis-kai-epanorthotikis-ghinaikologhiasesoteriki-1.jpg

Πλαστική κλειτορίδας

Η κλειτοριδική κουκούλα είναι μια πτέρυγα δέρματος που καλύπτει το εξωτερικό μέρος της κλειτορίδας. Η μείωση αυτής της κουκούλας έχει ως στόχο την αύξηση της ικανοποίησης στη σεξουαλική επαφή και τη βελτίωση της αισθητικής. Ακόμα, κάποιες γυναίκες επιλέγουν αυτή την επέμβαση για λόγους υγιεινής και άνεσης, καθώς μπορεί να ενοχλούνται από την τριβή με τα ρούχα.

Τα λειτουργικά και ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει στη γυναίκα η ανατομία της κλειτορίδας της οφείλονται στα γονίδια, στην τριβή και πολλές φορές στην έκθεση στα ανδρογόνα ή στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, αίτια που δημιουργούν πλεονάζον δέρμα στην κλειτορίδα ή επεκτείνουν την προεξοχή της. Πολλές φορές μάλιστα αυτή η δυσμορφία εκδηλώνεται με αλλοιωμένη εμφάνιση των μικρών χειλέων, δηλαδή με ασυμμετρία ή υπερτροφία.

Η πλαστική κλειτορίδας θεωρείται σήμερα επέμβαση ρουτίνας και μπορεί να δώσει στη γυναίκα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, ώστε να απολαμβάνει τη σεξουαλική ζωή της. Διενεργείται μέσα σε λίγα λεπτά, δεν αφήνει ουλή ή σημάδι και η επαναφορά στην καθημερινότητα είναι γρήγορη.

Αναζωογόνηση του κόλπου – FemiLift – Μεσοθεραπεία

Η αναζωογόνηση του κόλπου και μάλιστα με τη νέα μέθοδο FemiLift είναι με επεμβατική, γρήγορη και ασφαλής λύση για τη σύσφιξη και αναζωογόνηση του κόλπου. Αντιμετωπίζει δραστικά την κολπική ξηρότητα και αποτελεί θεραπεία για την ακράτεια ούρων από προσπάθεια, η οποία προκαλείται με το φτάρνισμα και τον βήχα.

Η αναζωογόνηση του κόλπου με FemiLift συστήνεται όταν υπάρχει ατροφία κόλπου, κολπική ξηρότητα και φαγούρα, διαδοχικές ουρολοιμώξεις, πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ και ακράτεια ούρων από προσπάθεια.

Είναι γεγονός ότι ο τοκετός, η εμφάνιση της εμμηνόπαυσης και κάποιες παθήσεις αλλοιώνουν τη φυσιολογία του γυναικείου κόλπου με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες για διαταραχές στη ζωή της γυναίκας, οι οποίες οφείλονται τις περισσότερες φορές στη μειωμένη παραγωγή οιστρογόνων.

Το FemiLift επαναφέρει την ελαστικότητα και τον τόνο των μυών του κόλπου, συμβάλλει στη διαμόρφωση της ελαστίνης και του κολλαγόνου και εξαλείφει την χαλάρωση του κόλπου.

Η αναζωογόνηση του κόλπου επιτυγχάνεται και με τη Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό ή με PRP.

Η Μεσοθεραπεία είναι η πιο σύγχρονη αντιγηραντική θεραπεία της ευαίσθητης περιοχής και γίνεται με την έγχυση ουσιών, όπως τα αμινοξέα, τα ένζυμα, οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά.

Αφορά κυρίως τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και στοχεύει στην επαναφορά της νεανικής εμφάνισης, διαδικασία που διαρκεί μερικά λεπτά και απαιτεί την εφαρμογή μόνο μιας αναισθητικής αλοιφής.

Η χρήση του υαλουρονικού οξέος στον κόλπο οδηγεί στην ενυδάτωση και στη λείανσή του, ενώ η Μεσοθεραπεία με PRP (Protein Rich Plasma -Πλάσμα Πλούσιο σε Αιμοπετάλια) αφορά παράγωγο του αίματος της ίδιας της γυναίκας που είναι πλούσιο σε αναζωογονητικά συστατικά. Το PRP δίνει τη δυνατότητα στον κόλπο της γυναίκας να παράγει νέα αγγεία και νεύρα και το αποτέλεσμα είναι νεανική όψη, ελαστικότητα και ανθεκτικότητα. Τα αποτελέσματα αυτά διαρκούν τουλάχιστον 12 μήνες και η διαδικασία είναι ανώδυνη.

poia-inai-ta-simia-g-tis-aisthitikis-kai-epanorthotikis-ghinaikologhias-esoteriki-2.jpg

Αιδοιοπλαστική

Κάθε γυναίκα που έχει γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό και περινεοτομή, ή παρατηρεί αύξηση της διαμέτρου του κόλπου λόγω φυσιολογικής χαλάρωσης με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να ωφεληθεί από την Αιδοιοπλαστική.

Η Αιδοιοπλαστική ταιριάζει επίσης και σε περιπτώσεις μεγάλων χειλέων ή κλειτορίδας.

Πρόκειται για απλή χειρουργική πλαστική επέμβαση που συνεπάγεται σύντομη αποθεραπεία και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα και στην ψυχολογία της γυναίκας.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία του ιατρικού Laser αποκαθίσταται η δυσμορφία των ουλών στην περιοχή του περινέου (π.χ. περινεοτομή, ουλή βαρθολινείου αδένα, κονδυλώματα), αναμορφώνεται η εμφάνιση των μεγάλων και μικρών χειλέων του αιδοίου και μειώνεται το εύρος του κόλπου που μπορεί να έχει μεταβληθεί από τον τοκετό.

Η γυναίκα μπορεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της μετά από 7-10 ημέρες και στη σεξουαλική ζωή της σε περίπου έναν μήνα.

Πλαστική Περινέου

Το περίνεο, η περιοχή ανάμεσα στο αιδοίο και το ορθό, είναι το σημείο όπου γίνεται τομή κατά τη διάρκεια του τοκετού για να ξεπροβάλλει ασφαλώς το κεφάλι του βρέφους. Αυτή η τομή καταστρέφει συχνά ιστούς της περιοχής προκαλώντας προβλήματα στη φυσιολογική λειτουργία του.

Με την πάροδο του χρόνου το περίνεο μπορεί να εμφανίσει σημάδια χαλάρωσης και δυσμορφία του δέρματος.

Η πλαστική περινέου αποκαθιστά τους ιστούς και τους μυς που έχουν υποστεί βλάβη, αξιοποιώντας τα οφέλη του laser και μάλιστα η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές της άμεσα και στη σεξουαλική επαφή μετά από 5-6 εβδομάδες.

Επίσης, υπάρχει και η αντίστροφη περινεοπλαστική, μια παραλλαγή της διαδικασίας που αφορά την ανακατασκευή ουλώδους ιστού ο οποίος έχει προκληθεί από προηγούμενη χειρουργική επέμβαση ή από σκληροατροφικό λειχήνα, μια δερματική πάθηση που επηρεάζει τον κόλπο.

poia-inai-ta-simia-g-tis-aisthitikis-kai-epanorthotikis-ghinaikologhias-esoteriki-3.jpg

Αύξηση σημείου G

Η αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία προσφέρει σήμερα τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αυξήσει το σημείο G, βελτιώνοντας έτσι τη λίμπιντο και την απόλαυση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Η διαδικασία είναι απλή, ανώδυνη, μη επεμβατική και διαρκεί μόλις 15 λεπτά με μια επίσκεψη στο ιατρείο της γυναικολόγου.

Λεύκανση Αιδοίου – Πρωκτού

Η Λεύκανση Αιδοίου και η Λεύκανση Πρωκτού αποτελούν δύο επεμβάσεις της αισθητικής και επανορθωτικής γυναικολογίας που έχουν αυξανόμενη ζήτηση για αισθητικούς λόγους, καθώς επιθυμούν να διατηρήσουν τη νεανική εμφάνιση και να απομακρύνουν το σκούρο χρώμα.

Και οι δύο επεμβάσεις είναι ανώδυνες και γίνονται με laser τελευταίας τεχνολογίας σε δύο συνεδρίες που απαιτούν από 30 έως 40 λεπτά.

Η σημασία της εμπειρίας στην αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία

Η εξειδίκευση και η εμπειρία της γυναικολόγου για τη διενέργεια μιας αισθητικής και επανορθωτικής επέμβασης είναι μείζονος σημασίας για να αποφευχθούν απρόβλεπτες συνέπειες και να διασφαλιστούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εξίσου σημαντικό είναι η κάθε γυναίκα να ζητάει ενημέρωση από τη γυναικολόγο της προτού υποβληθεί σε μια τέτοια επέμβαση, καθώς επίσης και να θέτει τα ερωτήματά της για την ανατομία των γεννητικών οργάνων της. Ταυτόχρονα, η γυναίκα έχει κάθε συμφέρον και υποχρέωση απέναντι στον εαυτό της και την υγεία της να αναφέρει στη γυναικολόγο της συμπτώματα που μπορεί να της προκαλούν λειτουργικά προβλήματα ή θέματα αυτοεκτίμησης που συνδέονται με την αισθητική όψη της ευαίσθητης περιοχής.

Η Μαρίνα Τοσουνίδου είναι εξειδικευμένη στην αισθητική γυναικολογία και διαθέτει πολυετή εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί της για να λύσετε όλες τις απορίες σας.

marina-tosoynidoy-cheiroyrghos-ghinaikologhos-maieftiras.jpg

INFO!

Μαρίνα Τοσουνίδου

Γυναικολόγος-Μαιευτήρας με εξειδίκευση στην Αισθητική Γυναικολογία


Τα «σημεία G» της αισθητικής και επανορθωτικής γυναικολογίας διερευνούν ολοένα και περισσότερες γυναίκες στη σύγχρονη εποχή, επιδιώκοντας να ανανεώσουν την εμφάνισή τους και να βελτιώσουν την υγεία τους. Ποιες είναι όμως οι πιο δημοφιλείς επεμβάσεις που επιλέγουν και γιατί ενδιαφέρονται για αυτόν τον νέο κλάδο της γυναικολογίας;

Η αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία έχει γνωρίσει μια έκρηξη δημοτικότητας τα τελευταία χρόνια λόγω της θετικής επίδρασης που επιφέρει στην υγεία και στην εμφάνιση των γεννητικών οργάνων της γυναίκας. Οι σύγχρονες γυναίκες έχουν όλο και περισσότερο στον νου τους να αναζητούν καινοτόμες ιατρικές διαδικασίες για να επιτύχουν το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα της εξωτερικής εμφάνισής τους και συγκεκριμένα της ευαίσθητης περιοχής. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία υπερβαίνει το αισθητικό ζήτημα, καθώς συνδράμει την αναβάθμιση της σεξουαλικής ζωής, της αναπαραγωγικής υγείας και της λειτουργικότητας των γεννητικών οργάνων της γυναίκας. Ακόμα, όταν οι γυναίκες αισθάνονται καλύτερα με το σώμα τους τότε βιώνουν οφέλη και στην ψυχική υγεία τους, ενισχύοντας έτσι την αυτοπεποίθησή τους και επιτυγχάνοντας την ευεξία.

Σήμερα, όπου η ιατρική επιστήμη έχει πραγματοποιήσει άλματα, η αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία ενσωματώνουν διάφορες τεχνικές όπως η πλαστική χειλέων αιδοίου, η πλαστική κλειτορίδας, η αιδοιοπλαστική, η ανάπλαση του κόλπου και η μεσοθεραπεία, η πλαστική του περινέου, η αύξηση του σημείου G και η λεύκανση αιδοίου-πρωκτού.

Πλαστική χειλέων αιδοίου

Η πλαστική χειλέων αιδοίου είναι μία από τις επεμβάσεις που ζητούν συχνότερα οι γυναίκες και στοχεύει, συνήθως, στη μείωση του μεγέθους των χειλέων και των ιστών που περιορίζουν την εμπειρία της σεξουαλικής επαφής.

Το μεγάλο μέγεθος των χειλέων του αιδοίου συνήθως οφείλεται σε κάποιο γενετικό πρόβλημα ή σε μεγάλη απώλεια βάρους και προκαλεί, πέρα από αισθητικά προβλήματα, λειτουργικά θέματα όπως πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Η επέμβαση αυτή έχει σύντομη διάρκεια και η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές της.

Επίσης, η πλαστική χειλέων αιδοίου είναι η επέμβαση που αντιμετωπίζει και ορισμένες παθήσεις όπως το συγγενές λεμφοίδημα και την πτώση των χειλέων που προκαλείται από τη χρόνια χορήγηση στεροειδών λόγω Συγγενούς Υπερπλασίας Επινεφριδίων.

poia-inai-ta-simia-g-tis-aisthitikis-kai-epanorthotikis-ghinaikologhiasesoteriki-1.jpg

Πλαστική κλειτορίδας

Η κλειτοριδική κουκούλα είναι μια πτέρυγα δέρματος που καλύπτει το εξωτερικό μέρος της κλειτορίδας. Η μείωση αυτής της κουκούλας έχει ως στόχο την αύξηση της ικανοποίησης στη σεξουαλική επαφή και τη βελτίωση της αισθητικής. Ακόμα, κάποιες γυναίκες επιλέγουν αυτή την επέμβαση για λόγους υγιεινής και άνεσης, καθώς μπορεί να ενοχλούνται από την τριβή με τα ρούχα.

Τα λειτουργικά και ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει στη γυναίκα η ανατομία της κλειτορίδας της οφείλονται στα γονίδια, στην τριβή και πολλές φορές στην έκθεση στα ανδρογόνα ή στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, αίτια που δημιουργούν πλεονάζον δέρμα στην κλειτορίδα ή επεκτείνουν την προεξοχή της. Πολλές φορές μάλιστα αυτή η δυσμορφία εκδηλώνεται με αλλοιωμένη εμφάνιση των μικρών χειλέων, δηλαδή με ασυμμετρία ή υπερτροφία.

Η πλαστική κλειτορίδας θεωρείται σήμερα επέμβαση ρουτίνας και μπορεί να δώσει στη γυναίκα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, ώστε να απολαμβάνει τη σεξουαλική ζωή της. Διενεργείται μέσα σε λίγα λεπτά, δεν αφήνει ουλή ή σημάδι και η επαναφορά στην καθημερινότητα είναι γρήγορη.

Αναζωογόνηση του κόλπου – FemiLift – Μεσοθεραπεία

Η αναζωογόνηση του κόλπου και μάλιστα με τη νέα μέθοδο FemiLift είναι με επεμβατική, γρήγορη και ασφαλής λύση για τη σύσφιξη και αναζωογόνηση του κόλπου. Αντιμετωπίζει δραστικά την κολπική ξηρότητα και αποτελεί θεραπεία για την ακράτεια ούρων από προσπάθεια, η οποία προκαλείται με το φτάρνισμα και τον βήχα.

Η αναζωογόνηση του κόλπου με FemiLift συστήνεται όταν υπάρχει ατροφία κόλπου, κολπική ξηρότητα και φαγούρα, διαδοχικές ουρολοιμώξεις, πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ και ακράτεια ούρων από προσπάθεια.

Είναι γεγονός ότι ο τοκετός, η εμφάνιση της εμμηνόπαυσης και κάποιες παθήσεις αλλοιώνουν τη φυσιολογία του γυναικείου κόλπου με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες για διαταραχές στη ζωή της γυναίκας, οι οποίες οφείλονται τις περισσότερες φορές στη μειωμένη παραγωγή οιστρογόνων.

Το FemiLift επαναφέρει την ελαστικότητα και τον τόνο των μυών του κόλπου, συμβάλλει στη διαμόρφωση της ελαστίνης και του κολλαγόνου και εξαλείφει την χαλάρωση του κόλπου.

Η αναζωογόνηση του κόλπου επιτυγχάνεται και με τη Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό ή με PRP.

Η Μεσοθεραπεία είναι η πιο σύγχρονη αντιγηραντική θεραπεία της ευαίσθητης περιοχής και γίνεται με την έγχυση ουσιών, όπως τα αμινοξέα, τα ένζυμα, οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά.

Αφορά κυρίως τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και στοχεύει στην επαναφορά της νεανικής εμφάνισης, διαδικασία που διαρκεί μερικά λεπτά και απαιτεί την εφαρμογή μόνο μιας αναισθητικής αλοιφής.

Η χρήση του υαλουρονικού οξέος στον κόλπο οδηγεί στην ενυδάτωση και στη λείανσή του, ενώ η Μεσοθεραπεία με PRP (Protein Rich Plasma -Πλάσμα Πλούσιο σε Αιμοπετάλια) αφορά παράγωγο του αίματος της ίδιας της γυναίκας που είναι πλούσιο σε αναζωογονητικά συστατικά. Το PRP δίνει τη δυνατότητα στον κόλπο της γυναίκας να παράγει νέα αγγεία και νεύρα και το αποτέλεσμα είναι νεανική όψη, ελαστικότητα και ανθεκτικότητα. Τα αποτελέσματα αυτά διαρκούν τουλάχιστον 12 μήνες και η διαδικασία είναι ανώδυνη.

poia-inai-ta-simia-g-tis-aisthitikis-kai-epanorthotikis-ghinaikologhias-esoteriki-2.jpg

Αιδοιοπλαστική

Κάθε γυναίκα που έχει γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό και περινεοτομή, ή παρατηρεί αύξηση της διαμέτρου του κόλπου λόγω φυσιολογικής χαλάρωσης με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να ωφεληθεί από την Αιδοιοπλαστική.

Η Αιδοιοπλαστική ταιριάζει επίσης και σε περιπτώσεις μεγάλων χειλέων ή κλειτορίδας.

Πρόκειται για απλή χειρουργική πλαστική επέμβαση που συνεπάγεται σύντομη αποθεραπεία και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα και στην ψυχολογία της γυναίκας.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία του ιατρικού Laser αποκαθίσταται η δυσμορφία των ουλών στην περιοχή του περινέου (π.χ. περινεοτομή, ουλή βαρθολινείου αδένα, κονδυλώματα), αναμορφώνεται η εμφάνιση των μεγάλων και μικρών χειλέων του αιδοίου και μειώνεται το εύρος του κόλπου που μπορεί να έχει μεταβληθεί από τον τοκετό.

Η γυναίκα μπορεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της μετά από 7-10 ημέρες και στη σεξουαλική ζωή της σε περίπου έναν μήνα.

Πλαστική Περινέου

Το περίνεο, η περιοχή ανάμεσα στο αιδοίο και το ορθό, είναι το σημείο όπου γίνεται τομή κατά τη διάρκεια του τοκετού για να ξεπροβάλλει ασφαλώς το κεφάλι του βρέφους. Αυτή η τομή καταστρέφει συχνά ιστούς της περιοχής προκαλώντας προβλήματα στη φυσιολογική λειτουργία του.

Με την πάροδο του χρόνου το περίνεο μπορεί να εμφανίσει σημάδια χαλάρωσης και δυσμορφία του δέρματος.

Η πλαστική περινέου αποκαθιστά τους ιστούς και τους μυς που έχουν υποστεί βλάβη, αξιοποιώντας τα οφέλη του laser και μάλιστα η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές της άμεσα και στη σεξουαλική επαφή μετά από 5-6 εβδομάδες.

Επίσης, υπάρχει και η αντίστροφη περινεοπλαστική, μια παραλλαγή της διαδικασίας που αφορά την ανακατασκευή ουλώδους ιστού ο οποίος έχει προκληθεί από προηγούμενη χειρουργική επέμβαση ή από σκληροατροφικό λειχήνα, μια δερματική πάθηση που επηρεάζει τον κόλπο.

poia-inai-ta-simia-g-tis-aisthitikis-kai-epanorthotikis-ghinaikologhias-esoteriki-3.jpg

Αύξηση σημείου G

Η αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία προσφέρει σήμερα τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αυξήσει το σημείο G, βελτιώνοντας έτσι τη λίμπιντο και την απόλαυση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Η διαδικασία είναι απλή, ανώδυνη, μη επεμβατική και διαρκεί μόλις 15 λεπτά με μια επίσκεψη στο ιατρείο της γυναικολόγου.

Λεύκανση Αιδοίου – Πρωκτού

Η Λεύκανση Αιδοίου και η Λεύκανση Πρωκτού αποτελούν δύο επεμβάσεις της αισθητικής και επανορθωτικής γυναικολογίας που έχουν αυξανόμενη ζήτηση για αισθητικούς λόγους, καθώς επιθυμούν να διατηρήσουν τη νεανική εμφάνιση και να απομακρύνουν το σκούρο χρώμα.

Και οι δύο επεμβάσεις είναι ανώδυνες και γίνονται με laser τελευταίας τεχνολογίας σε δύο συνεδρίες που απαιτούν από 30 έως 40 λεπτά.

Η σημασία της εμπειρίας στην αισθητική και επανορθωτική γυναικολογία

Η εξειδίκευση και η εμπειρία της γυναικολόγου για τη διενέργεια μιας αισθητικής και επανορθωτικής επέμβασης είναι μείζονος σημασίας για να αποφευχθούν απρόβλεπτες συνέπειες και να διασφαλιστούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εξίσου σημαντικό είναι η κάθε γυναίκα να ζητάει ενημέρωση από τη γυναικολόγο της προτού υποβληθεί σε μια τέτοια επέμβαση, καθώς επίσης και να θέτει τα ερωτήματά της για την ανατομία των γεννητικών οργάνων της. Ταυτόχρονα, η γυναίκα έχει κάθε συμφέρον και υποχρέωση απέναντι στον εαυτό της και την υγεία της να αναφέρει στη γυναικολόγο της συμπτώματα που μπορεί να της προκαλούν λειτουργικά προβλήματα ή θέματα αυτοεκτίμησης που συνδέονται με την αισθητική όψη της ευαίσθητης περιοχής.

Η Μαρίνα Τοσουνίδου είναι εξειδικευμένη στην αισθητική γυναικολογία και διαθέτει πολυετή εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί της για να λύσετε όλες τις απορίες σας.

marina-tosoynidoy-cheiroyrghos-ghinaikologhos-maieftiras.jpg

INFO!

Μαρίνα Τοσουνίδου

Γυναικολόγος-Μαιευτήρας με εξειδίκευση στην Αισθητική Γυναικολογία


ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία