Λόγια του Βαρδάρη

  • Το πάρτι του Θόδωρου
    18/03/2019 09:55

    Το πάρτι του Θόδωρου

    Κόσμος και κοσμάκης, από πολλές φυλές της τοπικής ΝΔ πέρασε χτες το βράδυ από το πάρτι που έκανε ο Θόδωρος Μητράκας. Ο επονομαζόμενος και γαλάζιος γίγαντας (ύψος 2.04 μ!), που είναι πρόεδρος της ΝΟΔΕ ανατολικού τομέα της ΝΔ Θεσσαλονίκης. γιόρτασε στο «Τrois» την ονομαστική του εορτή και υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής δέχτηκε φίλους, πολιτικούς και προσωπικούς απ' όλη την Ελλάδα.

    Έτσι στο πεζόδρομο της Ρογκότη συνωστίσθηκαν ουκ ολίγοι γαλάζιοι που ήρθαν μέχρι και από την Καλαμάτα για τα «χρόνια πολλά», αλλά και να συζητήσουν τα τρέχοντα πολιτικά θέματα. Με βασικό θέμα της κουβέντας να αποτελούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται, κάτι λογικό καθώς πέραν όλων των άλλων και ο εορτάζων είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

    Ηταν εκεί οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας και Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ Νίκη Τζαβέλα και Γιάννης Πάιδας, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, οι πρώην γενικοί γραμματείς στην κυβέρνηση Σαμαρά Στράτος Σιμόπουλος και Παναγιώτης Κοκκόρης, οι πρόεδροι των γαλάζιων ΝΟΔΕ Τάσος Εμμανουηλίδης, Διονύσης Μανωλόπουλος και Θωμάς Βράνος, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης, πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι που μοίραζαν διαφημιστικές card visit, πολλοί καραμανλικοί, όπως οι πρώην πρόεδροι της Διοικούσας της τοπικής ΝΔ Βάκης Φραντζής και Δημήτρης Τσάμης και ελάχιστοι μητσοτακικοί... Παρ΄ ολίγον να περάσει και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που ήταν στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν κατάφερε τελικά να αλλάξει το εισιτήριο.