Λόγια του Βαρδάρη

  • Στην Κέρκυρα ο Χαρίτσης για την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Αριστεράς
    09/05/2024 19:53

    Στην Κέρκυρα ο Χαρίτσης για την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Αριστεράς

    Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας της Νέας Αριστεράς θα κηρύξει αύριο, Παρασκευή από την Κέρκυρα ο Αλέξης Χαρίτσης. 

    Η τελική φάση της καμπάνιας και της προεκλογικής εκστρατείας ξεκινά από την περιφέρεια και συγκεκριμένα τα νησιά σε Ιόνιο, Αιγαίο και την Κρήτη.

     Όπως είχε δεσμευτεί ο Αλέξης Χαρίτσης, η Νέα Αριστερά θα βρεθεί σε κάθε γειτονιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

     Με κεντρικό σύνθημα “Δώσε φωνή στο Δίκιο σου”, το περιεχόμενο των περιοδειών, τα βίντεο και τα υλικά της Νέας Αριστεράς που θα κυκλοφορήσουν σε όλη την Ελλάδα από το σαββατοκύριακο, θα συνδέσουν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και τις επιθυμίες των πολιτών με τις προγραμματικές προτάσεις της Αριστεράς. 

     Ταυτόχρονα η Νέα Αριστερά θα καλέσει τους πολίτες που σε κάθε ευκαιρία υπογραμμίζουν την ανάγκη τους να ζήσουν καλύτερα, με καλύτερους μισθούς, να να “το πούν και στην κάλπη”. Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς έχουν γεμίσει το πρόγραμμα τους με περιοδείες και εκδηλώσεις σε κάθε περιφέρεια της χώρας. Από την Κέρκυρα έως τη Νίσυρο και την Τήλο, από την Φλώρινα έως την Πάτρα, από την Καλαμάτα ως τα Γιάννενα και την Κρήτη όπου θα περιοδεύσει για τρείς μέρες ο Αλέξης Χαρίτσης την ερχόμενη εβδομάδα.