Μπαράζ γαστρονομικής εξωστρέφειας από το Hyatt Regency Thessaloniki
18/06/2024 11:37
18/06/2024 11:37
Με ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στη μεξικανική κουζίνα έπεσε η αυλαία του δεύτερου κύκλου των GO BRUNCH events του Hyatt Regency Thessaloniki που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Estrella.
To Hyatt Regency Thessaloniki πιστό στις ποιοτικές πινελιές που χαρακτηρίζουν τον καμβά όλων των εκδηλώσεων του, συνέχισε και μέσα από τον τελευταίο γύρο των GO BRUNCH, τον κύκλο των επιτυχημένων projects του, τόσο με τις συμμετοχές από το κοινό της Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο-, όσο και με την απήχηση που είχαν τα ξεχωριστά εν λόγω θεματικά brunches που διοργάνωσε.
Το λεπταίσθητο γευστικό αποτύπωμα των GO BRUNCH οδήγησε σε ένα είδος αναστοχασμού στη δημιουργική κουζίνα διαφορετικών πολιτισμών, αφήνοντας υποσχέσεις για έτι περαιτέρω ποιοτικότερες γαστρονομικές εκδηλώσεις στο βραχύ μέλλον.
Ανατέμνοντας το β΄ κύκλο των GO BRUNCH στο πρώτο Βrunch στις 26 Νοεμβρίου 2023, το Hyatt Regency Thessaloniki και η Estrella υποδέχθηκαν το βραβευμένο με Michellin chef Παύλο Κυριάκη, όπου οι επισκέπτες γεύθηκαν υψηλού επιπέδου γαλλικές και ιταλικές τεχνικές «γευστικές απολήξεις».
Απόστολος Αλτάνης, Έλενα Μπινιάρη, Γιάννης Μπαξεβάνης
Στις 28 Ιανουαρίου 2024 μαζί με τον Βασίλη Σπόρο, Chef Patron του αμερικάνικου εστιατορίου Po’ Boys BBQ, έλαβε χώρα ένα brunch με αυθεντικές γεύσης Αμερικής.
Τη σκυτάλη έλαβε ο Γιάννης Μπαξεβάνης στις 25 Φεβρουαρίου 2024, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους chef της ελληνικής κουζίνας αναδεικνύοντας το γνωστό του ταλέντο που με πρωταγωνιστή την κρητική κουζίνα.
Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο Executive Chef του Hyatt Regency Thessaloniki, Απόστολος Αλτάνης, μαζί με τη Μαρία Εκμεκτσίογλου, την γκουρού της ανατολίτικης κουζίνας, και την Estrella, ετοίμασαν ένα brunch εμπνευσμένο από τις γεύσεις και τα αρώματα της Κωνσταντινούπολης και τη φιλοσοφία της Ανατολής, που ξύπνησε τρυφερά συναισθήματα και αναμνήσεις.
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου
Τα GO BRUNCHES events, όπως προαναφέρθηκε, ταξίδευσαν στην Λατινική Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Μεξικό στις 9 Ιουνίου, με όχημα τις μοναδικές δημιουργίες του Guest Chef βιρτουόζου της Λατινοαμερικάνικης κουζίνας, Ηλία Καρακατσάνη.
Σχολιάζοντας το δεύτερο κύκλο των GO BRUNCH Events, η Γενική Διευθύντρια του Hyatt Regency Thessaloniki κα Έλενα Μπινιάρη δήλωσε ότι : «η πόλη αγκάλιασε από την πρώτη διοργάνωση τις εκδηλώσεις GO BRUNCH, γεγονός που συνεχίστηκε άρρηκτα και στο δεύτερο κύκλο. Και αυτό γιατί δεν ήταν απλά ένα γευστικό πείραμα, αλλά μια πρωτότυπη συνεργασία με την Estrella, το απόλυτο ποιοτικό γαστρονομικό ταξίδι, μια μήτρα γευστικής πολυπολιτισμικότητας διαφορετικών κουζινών κι εκπροσώπων της. Νομίζω ότι καταφέραμε να παντρέψουμε το street με τη συμβατική ποιοτική γαστρονομική εμπειρία. Πρόκειται για μια σύμπραξη δυνάμεων με την Estrella που άφησε τη σφραγίδα της στα γευστικά δρώμενα της πόλης μέσα από την έλευση ξεχωριστών σεφ πρεσβευτών της εκάστοτε κουζίνας». Καταλήγοντας η κα Μπινιάρη σημειώνει : «Είμαστε ενθουσιασμένοι που στον νέο κύκλο των brunch, είχαμε διπλά μας την Αegean Airlines και αναμένουμε και έτερους συνοδοιπόρους στις νέες προσπάθειες που θα ξεκινήσουμε».
Με ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στη μεξικανική κουζίνα έπεσε η αυλαία του δεύτερου κύκλου των GO BRUNCH events του Hyatt Regency Thessaloniki που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Estrella.
To Hyatt Regency Thessaloniki πιστό στις ποιοτικές πινελιές που χαρακτηρίζουν τον καμβά όλων των εκδηλώσεων του, συνέχισε και μέσα από τον τελευταίο γύρο των GO BRUNCH, τον κύκλο των επιτυχημένων projects του, τόσο με τις συμμετοχές από το κοινό της Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο-, όσο και με την απήχηση που είχαν τα ξεχωριστά εν λόγω θεματικά brunches που διοργάνωσε.
Το λεπταίσθητο γευστικό αποτύπωμα των GO BRUNCH οδήγησε σε ένα είδος αναστοχασμού στη δημιουργική κουζίνα διαφορετικών πολιτισμών, αφήνοντας υποσχέσεις για έτι περαιτέρω ποιοτικότερες γαστρονομικές εκδηλώσεις στο βραχύ μέλλον.
Ανατέμνοντας το β΄ κύκλο των GO BRUNCH στο πρώτο Βrunch στις 26 Νοεμβρίου 2023, το Hyatt Regency Thessaloniki και η Estrella υποδέχθηκαν το βραβευμένο με Michellin chef Παύλο Κυριάκη, όπου οι επισκέπτες γεύθηκαν υψηλού επιπέδου γαλλικές και ιταλικές τεχνικές «γευστικές απολήξεις».
Απόστολος Αλτάνης, Έλενα Μπινιάρη, Γιάννης Μπαξεβάνης
Στις 28 Ιανουαρίου 2024 μαζί με τον Βασίλη Σπόρο, Chef Patron του αμερικάνικου εστιατορίου Po’ Boys BBQ, έλαβε χώρα ένα brunch με αυθεντικές γεύσης Αμερικής.
Τη σκυτάλη έλαβε ο Γιάννης Μπαξεβάνης στις 25 Φεβρουαρίου 2024, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους chef της ελληνικής κουζίνας αναδεικνύοντας το γνωστό του ταλέντο που με πρωταγωνιστή την κρητική κουζίνα.
Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο Executive Chef του Hyatt Regency Thessaloniki, Απόστολος Αλτάνης, μαζί με τη Μαρία Εκμεκτσίογλου, την γκουρού της ανατολίτικης κουζίνας, και την Estrella, ετοίμασαν ένα brunch εμπνευσμένο από τις γεύσεις και τα αρώματα της Κωνσταντινούπολης και τη φιλοσοφία της Ανατολής, που ξύπνησε τρυφερά συναισθήματα και αναμνήσεις.
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου
Τα GO BRUNCHES events, όπως προαναφέρθηκε, ταξίδευσαν στην Λατινική Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Μεξικό στις 9 Ιουνίου, με όχημα τις μοναδικές δημιουργίες του Guest Chef βιρτουόζου της Λατινοαμερικάνικης κουζίνας, Ηλία Καρακατσάνη.
Σχολιάζοντας το δεύτερο κύκλο των GO BRUNCH Events, η Γενική Διευθύντρια του Hyatt Regency Thessaloniki κα Έλενα Μπινιάρη δήλωσε ότι : «η πόλη αγκάλιασε από την πρώτη διοργάνωση τις εκδηλώσεις GO BRUNCH, γεγονός που συνεχίστηκε άρρηκτα και στο δεύτερο κύκλο. Και αυτό γιατί δεν ήταν απλά ένα γευστικό πείραμα, αλλά μια πρωτότυπη συνεργασία με την Estrella, το απόλυτο ποιοτικό γαστρονομικό ταξίδι, μια μήτρα γευστικής πολυπολιτισμικότητας διαφορετικών κουζινών κι εκπροσώπων της. Νομίζω ότι καταφέραμε να παντρέψουμε το street με τη συμβατική ποιοτική γαστρονομική εμπειρία. Πρόκειται για μια σύμπραξη δυνάμεων με την Estrella που άφησε τη σφραγίδα της στα γευστικά δρώμενα της πόλης μέσα από την έλευση ξεχωριστών σεφ πρεσβευτών της εκάστοτε κουζίνας». Καταλήγοντας η κα Μπινιάρη σημειώνει : «Είμαστε ενθουσιασμένοι που στον νέο κύκλο των brunch, είχαμε διπλά μας την Αegean Airlines και αναμένουμε και έτερους συνοδοιπόρους στις νέες προσπάθειες που θα ξεκινήσουμε».
ΣΧΟΛΙΑ