Λαμία: Στο αυτόφωρο την Τρίτη οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ
Οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου ενεπλάκησαν σε επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ένας 15χρονος, που επέβαινε στο όχημα του ανήλικου
- Newsroom
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ σημειώθηκε στη Σαλαμίνα, στη συμβολή της Λεωφόρου Φανερωμένης με την οδό Γαλαξιδίου.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action24, στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν δύο ανήλικοι 15 και 16 ετών, οι οποίοι, άγνωστο πώς, πήραν το όχημα και είχαν βγει σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.
Ο 16χρονος που οδηγούσε το ΙΧ τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη στο Θριάσιο Νοσοκομείο με βαριά κατάγματα, ενώ ελαφρότερα τραύματα φέρει ο 15χρονος συνοδηγός. Στο δεύτερο όχημα επέβαινε ένας ενήλικας, ο οποίος φέρει κατάγματα και έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Τα δύο οχήματα φέρονται να είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ η προανάκριση της Τροχαίας αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.
Οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου ενεπλάκησαν σε επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ
Την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 7:00 το απόγευμα την ώρα της συζήτησης στη Βουλή
Η ΑΔ Φθιώτιδας αποφάσισε την εκτροπή της κυκλοφορίας στον παράδρομο της Εθνικής Οδού από Μπράλο μέχρι Μώλο
Η πρόγνωση μέχρι και την Πέμπτη