Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός φορτηγού προκάλεσε τροχαίο στη Β. Όλγας και εγκατέλειψε το σημείο σαν κύριος
Συνελήφθη από την αστυνομία έπειτα από αναζητήσεις
Δυο οδηγοί παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
- Newsroom
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, σήμερα, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος της διασταύρωσης Καστελίου. Άγνωστο πώς, δυο οχήματα ενεπλάκησαν στο τροχαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να εγκλωβιστούν οι επιβάτες.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες που απεγκλώβισαν δυο τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Συνελήφθη από την αστυνομία έπειτα από αναζητήσεις
Σε όλες τις πόλεις οι δρόμοι πλημμύρισαν ενώ συνολικά υπολογίζεται ότι πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες κατέβηκαν για να διαδηλώσουν
Ελικόπτερο μετέφερε τον 47χρονο τραυματία στη βάση της Π.Α. στην Ελευσίνα και από εκεί στο Νοσοκομείο Αττικόν
Η Εγνατία θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο