Λόγια του Βαρδάρη

  • Με Αχτσιόγλου η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νέας Αριστεράς
    22/05/2024 22:28

    Με Αχτσιόγλου η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νέας Αριστεράς

    Ένα από τα… βαριά πυροβολικά της Νέας Αριστεράς, η Έφη Αχτσιόγλου επιστρατεύτηκε για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη.

    Η πρώην υπουργός και διεκδικήτρια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ βρίσκεται στην πόλη στο περιθώριο περιοδείας. Μεταξύ άλλων, είχε συναντήσεις διαδοχικά με το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στο Δικαστικό Μέγαρο.

    Η Νέα Αριστερά Θεσσαλονίκης μαζί με την κα Αχτσιογλου κατέθεσε το απόγευμα στεφάνι στο μνημείο Λαμπράκη στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου τιμώντας τη μνήμη του αγωνιστή της δημοκρατίας και της ειρήνης στην επέτειο των 61 χρόνων από τη δολοφονία του.

    Στη συνέχεια περιόδευσε στο κέντρο της πόλης.

    Σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών και εξέφρασε την άποψη ότι η ενίσχυση της Νέας Αριστεράς θα αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων στον χώρο της Αριστεράς. Σύμφωνα με την κ. Αχτσιόγλου την επόμενη των ευρωεκλογών θα πρέπει να υπάρξει μια πραγματική αξιόπιστη, σοβαρή, αριστερή αντιπολίτευση.

    axtsioglou21.jpg
    axtsioglou01.jpg