Λόγια του Βαρδάρη

  • Πάει Βελλίδειο ο Δημήτρης Τσιόδρας
    28/05/2024 14:00

    Πάει Βελλίδειο ο Δημήτρης Τσιόδρας

    Τη Θεσσαλονίκη επέλεξε για την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και με πελοποννήσια καταγωγή Δημήτρης Τσιόδρας. Αύριο, Τετάρτη στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», όπου στις 7.30 θα μιλήσει στους Θεσσαλονικείς για τις ευρωεκλογές, τη σημασία τους, την Ευρώπη και τη δική του υποψηφιότητα.

    Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τις εξελίξεις στην Ευρώπη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, στόχος της ομιλίας του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ και διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα, αλλά και της συζήτησης που θα επακολουθήσει, είναι να γίνει κατανοητή η κρισιμότητα των ευρωεκλογών. Καθώς, όπως τονίζει συχνά ο ίδιος, το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει την επόμενη μέρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο πολιτικών συσχετισμών, αλλά και προσώπων που θα αναδειχθούν από τις κάλπες της 9ης Ιουνίου προκειμένου να στελεχώσουν το νέο Ευρωκοινοβούλιο.

    Μάλιστα στη συγκέντρωση θα απευθύνουν χαιρετισμό παλαιότερα και νεότερα στελέχη της ΝΔ, ενώ θα καταγραφούν οι παρουσίες αλλά και οι απουσίες.

    tsiodras-1.jpeg