Λόγια του Βαρδάρη

  • Αντάμωμα στη Θεσσαλονίκη παλιών ΟΝΝΕΔιτών
    01/06/2024 11:58

    Αντάμωμα στη Θεσσαλονίκη παλιών ΟΝΝΕΔιτών

    Kινητοποίηση των παλιών ΟΝΝΕΔιτών ενόψει ευρωεκλογών θα έχουμε αυτές τις ημέρες. Έτσι αύριο το απόγευμα, με τίτλο «Ξαναανταμώνουμε-Reunion ΟΝΝΕΔ-Σαν παλιό Φεστιβάλ», διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη μεγάλη νοσταλγική, αλλά και ουσιαστική πολιτική εκδήλωση στο πάρκο του Ξαρχάκου (απέναντι από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου).

    Το πρόγραμμα είναι πλούσιο. Στις 7 θα γίνει περιήγηση στην έκθεση ενθυμημάτων, καθώς θα εκτεθεί παλιό υλικό του κόμματος και της νεολαίας, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος για όποιον θέλει να εκθέσει το δικό του υλικό. Στις 7.30 θα επακολουθήσει πολιτική συζήτηση με τίτλο «Η γενιά του '80 και σημερινή πολιτική κατάσταση. Από τις μαζικές οργανώσεις στην Μεταπολιτική και τα Social Media».

    Με παρεμβάσεις των Λευτέρη Γεωργιάδη (πρώην Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης), Σάκη Μασλαρινού (πρώην ΔΑΠίτης του ΑΠΘ και πρώην Δήμαρχος Βισαλτίας Σερρών), Νίκου Παπαϊωάννου (πρώην ΔΑΠίτης και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ), Μιχάλη Παπαδόπουλου (πρώην μέλος ΕΓ ΟΝΝΕΔ) και Μαργαρίτη Σχοινά (πρώην ΔΑΠίτης και νυν αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Γαλαμάτης, πρώην Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

    Θα επακολουθήσει διαγωνισμός αφισοκόλλησης σε κολώνα και επίπεδη επιφάνεια, όπου Κριτική Επιτροπή θα μετρήσει τον χρόνο και την ποιότητα της κόλλησης για να αναδείξει τον καλύτερο. Ακόμη περίπου στις 9 το βράδυ θα επακολουθήσει απονομή τιμητικής πλακέτας στην χήρα του παλιού προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Μπαλλά, που «έφυγε» πρόσφατα και συναυλία με τα τραγούδια της Γαλάζιας Γενιάς, με μαέστρο το Χρήστο Κεχαγιά που ήταν μέλος των «Γαλάζιων Μαχητών».

    onned-antamoma.jpg