Λόγια του Βαρδάρη

  • Από την Κοζάνη προανήγγειλε την υποψηφιότητά της η Άννα Διαμαντοπούλου (βίντεο)
    10/07/2024 06:44

    Από την Κοζάνη προανήγγειλε την υποψηφιότητά της η Άννα Διαμαντοπούλου (βίντεο)

    Ολοταχώς προς όγδοη υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του κόμματος οδεύουν στο ΠΑΣΟΚ με τις σχετικές εξελίξεις να τρέχουν, ακόμη και εντός της εβδομάδας. Η όγδοη υποψηφιότητα θα είναι όπως όλα δείχνουν, αυτή της Άννας Διαμαντοπούλου. Η πρώην επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ το έχει άλλωστε ήδη υπαινιχθεί.

    Ωστόσο χθες, έκανε ένα βήμα παραπάνω καθώς ουσιαστικά ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της. Αυτό έγινε μάλιστα από την Κοζάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα της, από 'κει απ' όπου ξεκίνησε την πολιτική διαδρομή της.


    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το kozan.gr η Διαμαντοπούλου βρέθηκε χθες στην Κοζάνη με αφορμή μια συνάντηση που είχε με τον πρύτανη του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την προώθηση της συνεργασίας του Ιδρύματος με ξένους πανεπιστημιακούς. Στο περιθώριο της παρουσίας της στην ιδιαίτερη πατρίδα της η πρώην επίτροπος επισκέφθηκε και τα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ “Ο Πυλώνας” όπου συζήτησε με τους συνταξιούχους για τη νέα κοινωνική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

    Εισερχόμενη στην αίθουσα ρωτήθηκε για το εάν θα είναι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου και η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: “Δεν θα το πω από εδώ. Ό,τι έχω αποφασίσει στη ζωή μου το έχω αποφασίσει ξεκινώντας από την Κοζάνη και μου έχει φέρει γούρι. οπότε θεωρώ πως αυτή η συνάντηση είναι η αφετηρία, η ρίζα”.