Λόγια του Βαρδάρη

  • Διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη
    28/09/2024 11:32

    Διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη

    Διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη θα κάνει αύριο Κυριακή ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος.

    Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Λάρισα και από εκεί θα έρθει στην πόλης μας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιήσει μια σειρά επαφών με στελέχη της αυτοδιοίκησης, μεταξύ αυτών θα συναντηθεί και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη.

    Το πρωί της Δευτέρας θα βρεθεί στην Καλαμαριά. Στις 10 θα συναντηθεί με την δήμαρχο Χρύσα Αράπογλου και μετά θα περπατήσει στον πεζόδρομο Καλαμαριάς όπου θα πιει καφέ και θα ανταλλάξει απόψεις με τους πολίτες της περιοχής.

    Στη συνέχεια θα συνεχίσει την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα με πρώτο σταθμό την Καβάλα στη 1 το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα θα βρίσκεται στη Δράμα.

    Η προεκλογική περίοδος αυτή των τριών μηνών ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου κορυφώνεται για τον Παύλο Γερουλάνο την Τέταρτη στις 7 το απόγευμα με την κεντρική του ομιλία στο κέντρο της Αθήνας (Σταδίου 13 και Κολοκοτρώνη- Παλιά Βουλή).