Λόγια του Βαρδάρη

  • Αχτσιόγλου: «Άνοιξε» το σπίτι της στο TikTok φορώντας μπλούζα Metallica (βίντεο)
    02/05/2024 08:22

    Αχτσιόγλου: «Άνοιξε» το σπίτι της στο TikTok φορώντας μπλούζα Metallica (βίντεο)

    Την πρώτη της ανάρτηση στο TikTok έκανε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, η οποία σε ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών δείχνει την καθημερινότητα της στους ακόλουθους της.

    Η κα. Αχτσιόγλου έδειξε την ρουτίνα της και όπως ανέφερε δεν μπορεί να ξεκινήσει την ημέρα της χωρίς καφέ. Μάλιστα, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς «υποδέχθηκε» τους followers με μία casual εμφάνιση, φορώντας ένα T-shirt «Metallica»! Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς έδειξε και στον φακό της κάμερας τον γιο της, Άρη, ετοιμάζοντας του πρωινό. Μάλιστα, ο πατέρας του μικρού Άρη, Δημήτρης Τζανακόπουλος, παρέλαβε τον γιο του για να τον πάει στον παιδικό σταθμό.

    Έπειτα, η Έφη Αχτσιόγλου συνέχισε την ημέρα της πηγαίνοντας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου παρίσταται σε μία εργατική διαφορά, ενώ ακολούθησε και σύσκεψη στα γραφεία της Νέας Αριστεράς. Δεν μπορούσε να παραλειφθεί από το βίντεο επίσκεψη και στη Βουλή, ενώ η ημέρα συνεχίζεται με γυμναστήριο και ψώνια στο μανάβη.

    Τέλος, επιστροφή στο σπίτι, όπου η βουλευτής της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει ξανά τον ρολό τον μαμάς και συνεχίζει τα παιχνίδια με τον μικρό γιο της.
    @effieachtsioglou

    Γεια σας! Είμαι η Έφη Αχτσιόγλου, κι αυτό είναι το πρώτο μου TikTok! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

    ♬ πρωτότυπος ήχος - effieachtsioglou