Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Σχολές Οδηγών στην Θεσσαλονίκη – Μαθαίνουμε να οδηγούμε σωστά και με ασφάλεια

Γιατί η σωστή οδηγική συμπεριφορά απαιτεί και την κατάλληλη εκπαίδευση

 10/09/2024 11:00

Αφιέρωμα: Σχολές Οδηγών στην Θεσσαλονίκη – Μαθαίνουμε να οδηγούμε σωστά και  με ασφάλεια

Η οδηγική συμπεριφορά κάθε οδηγού, αποτελεί μεταξύ άλλων δείγμα πολιτισμού, δείγμα παιδείας, αλλά και κατάλληλης εκπαίδευσης. Στη χώρα μας, όπου η στατιστική απεικόνιση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, δεν είναι ιδιαίτερα θετική, η σωστή εκπαίδευση αποτελεί κομβικό ζητούμενο, σε συνδυασμό με το σταδιακό χτίσιμο μίας βελτιωμένης κουλτούρας στη συμπεριφορά και τη συνείδηση του κάθε οδηγού.

Κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση όλων των παραπάνω, έχουν οπωσδήποτε και οι Σχολές Οδηγών, που αναλαμβάνουν την αρχική –αλλά και ουσιαστική- εκπαίδευση των αυριανών οδηγών, έχοντας ως στόχο τους να προετοιμάσουν κατάλληλα τον κάθε υποψήφιο οδηγό, για να οδηγήσει με ασφάλεια και σιγουριά στους δρόμους.

Επιπλέον θα του προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, τήρησης των κανόνων ασφαλείας και σωστής συντήρησης του οχήματος τους, με σκοπό την άψογη συμπεριφορά του νέου οδηγού όπως το απαιτούν οι συνθήκες οδήγησης του σήμερα και του αύριο.

Πάμε λοιπόν μαζί, να γνωρίσουμε 6+1 από τις καλύτερες επιλογές σας σε Σχολές Οδηγών στην Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε την καταλληλότερη για εσάς.

Σχολή Οδηγών Κυριακάκη

kyriakaki1.jpg

Ο τρόπος οδήγησης είναι δείγμα παιδείας και σίγουρα, αποτελεί ένα σοβαρό θέμα για την κίνηση μας στους δρόμους της χώρας μας. Η αξία ενός πραγματικά καλού δασκάλου οδήγησης είναι ανεκτίμητη, καθώς – στην ουσία – σου μαθαίνει πώς να μείνεις ασφαλής εσύ κι οι συνεπιβάτες σου μέσα στο οδηγικό χάος, με αυτοπεποίθηση, αλλά και με την απαραίτητη προσοχή.

Αυτή τη φιλοσοφία υπηρετούν πιστά οι Σχολές Οδηγών «ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ» εδώ και σχεδόν 60 χρόνια, «γεννώντας» οδηγούς που σέβονται τον συνάνθρωπό τους και κυρίως, τον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι Σχολές Οδηγών «ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ» βρίσκονται σε δύο σημεία στην πόλη, επί της Ολύμπου και επί της Αγγελάκη, με την εν λόγω επωνυμία να αποτελεί από το 1966 εγγύηση αξιοπιστίας και ποιότητας υπηρεσιών στην έκδοση διπλωμάτων αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας (όλων των κατηγοριών), φορτηγών, λεωφορείων, ρυμουλκούμενων (νταλίκας) στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις:

  • Ολύμπου 67, Κέντρο – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 268555
  • Αγγελάκη 9, Κέντρο – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 271061

Σχολή Οδηγών Κρόνος

kronos1.jpg

Η Σχολή Οδηγών ΚΡΟΝΟΣ λειτουργεί από το 1970 και αποτελεί μια αληθινά οικογενειακή υπόθεση. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης οδηγών, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία παράδοση, η οποία περνά από γενιά σε γενιά. Η ιστορία της Σχολής ξεκίνησε με τη Θεοδώρα Φάκα, τη γιαγιά τους, η οποία ίδρυσε τη σχολή και υπήρξε μία από τις πρώτες γυναίκες εκπαιδεύτριες οδηγών στη Θεσσαλονίκη. Η δέσμευση για την ποιότητα και την ασφάλεια είναι εμφανής σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η Σχολή Οδηγών ΚΡΟΝΟΣ είναι αληθινά μια οικογενειακή επιχείρηση. Τρεις γενιές γυναικών εκπαιδευτριών συνεχίζουν την παράδοση, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται σαν μέλος της οικογένειας. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι απλώς μια επιχειρηματική στρατηγική, αλλά μια φιλοσοφία ζωής, που ξεκινά από την πρώτη επαφή με τον μαθητή. Το προσωπικό ενδιαφέρον και η φροντίδα, που δείχνουν για κάθε μαθητή, είναι αυτό που τους ξεχωρίζει.

Η δέσμευσή τους για τη σωστή εκπαίδευση και τη συμπεριφορά των μαθητών τους είναι αδιαπραγμάτευτη. Στόχος τους είναι να δημιουργούν υπεύθυνους και ασφαλείς οδηγούς, που θα θυμούνται την εκπαίδευσή τους για πολλά χρόνια. Έχουν εκπαιδεύσει ολόκληρες οικογένειες, από γονείς και παιδιά έως και εγγόνια, που εμπιστεύτηκαν την εμπειρία και την αφοσίωσή τους για την απόκτηση των διπλωμάτων τους. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 44, περιοχή Μαρτίου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 840103, 2310 824617

Σχολή Οδηγών Δέλτα

delta2.jpg

Οι σχολές οδηγών ΔΕΛΤΑ, με 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ξεχωρίζουν για την αφοσίωση και την υπευθυνότητα των εκπαιδευτών τους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση με ζήλο και επαγγελματισμό. Στόχος τους είναι η δημιουργία έμπειρων, υπεύθυνων και ευσυνείδητων οδηγών.

Η πρώτη σχολή ΔΕΛΤΑ ιδρύθηκε στην περιοχή της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και γρήγορα επεκτάθηκε στην Περαία και στο κέντρο της πόλης. Από αυτές τις τοποθεσίες, οι σχολές παρέχουν άριστες υπηρεσίες, εφαρμόζοντας καινοτομίες και αναδεικνύοντας κοινωνικές και οικολογικές ευαισθησίες. Το σύνθημα «Οδήγησε τον εαυτό σου προς την επιτυχία, με άνεση και ευκολία» αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία τους.

Οι μαθητές που επιλέγουν τις σχολές οδηγών ΔΕΛΤΑ απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση οδήγησης, με έμπειρο και φιλικό προσωπικό που είναι προσηλωμένο στην επιτυχία τους. Η ατομική προσαρμογή και οι ευέλικτες ώρες μαθημάτων εξασφαλίζουν μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία, ενώ η πρακτική εκπαίδευση σε ποικίλες οδικές συνθήκες εξοπλίζει τους μαθητές για ασφαλή και σίγουρη οδήγηση. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις:

Κρήτης 44, περιοχή Μαρτίου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 840324

Δημ. Γούναρη 33, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 862665

Ανθέων 21Γ, Περαία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23920 76022

Σχολή Οδηγών Stop and Go

stop-and-go1.jpg

Η Σχολή Οδηγών Stop and Go αποτελεί μια σταθερή αξία στον χώρο της εκπαίδευσης οδηγών από το 1991. Από την ίδρυσή τους, έχουν βοηθήσει πάνω από 20.000 ανθρώπους να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για ασφαλή και υπεύθυνη οδήγηση. Με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, φροντίζουν κάθε μαθητή τους ξεχωριστά, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους. Η εμπειρία και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών τους εγγυώνται ότι θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα της πορείας σας για να γίνετε ικανοί και σίγουροι οδηγοί.

Η Stop and Go ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με σκοπό να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στην οδήγηση, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και την υπευθυνότητα. Οι εκπαιδευτές τους είναι πλήρως καταρτισμένοι και διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Είναι πλήρως προσηλωμένοι στο να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές τους θα αποκτήσουν τις αναγκαίες δεξιότητες και γνώσεις για να οδηγούν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Η εκπαίδευση για την απόκτηση διπλώματος αυτοκινήτου ξεκινάει όταν ο υποψήφιος οδηγός έχει κλείσει τα 17 του χρόνια. Για τους ανήλικους οδηγούς απαιτείται η συναίνεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και είναι υποχρεωμένοι να οδηγούν μέχρι την ενηλικίωσή τους με συνοδηγό, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην ηλικία του υποψηφίου. Δείτε περισσότερα...

Διευθύνσεις:
Καθ. Παπαδάκη 14Α, περιοχή Βούλγαρη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 323180

Αλεξάνδρου Σβώλου 44, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 268368

Σχολή Οδηγών Σαρηγιάννης Βλάσσης

sarighiannis1.jpg

Η Σχολή Οδηγών Σαρηγιάννης, με πάνω από 45 χρόνια ιστορίας, αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον χώρο της οδήγησης. Ιδρύθηκε το 1979 και από τότε έχει περάσει από γενιά σε γενιά, διατηρώντας τις υψηλές αξίες και τα πρότυπα που την κατέστησαν γνωστή σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα για όλες τις κατηγορίες διπλωμάτων, συμπεριλαμβανομένων μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων και συρόμενων. Η ποικιλία αυτή εξασφαλίζει ότι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των μαθητών, ανεξαρτήτως του είδους οχήματος που θέλουν να οδηγήσουν. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών που βρίσκονται μακριά ή έχουν περιορισμένο χρόνο, η Σχολή Οδηγών Σαρηγιάννης προσφέρει θεωρητικά μαθήματα και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και των αυτοκινητιστικών υποθέσεων, η σχολή συνεχίζει να πρωτοπορεί υπό την καθοδήγηση της νέας γενιάς. Η νέα γενιά έχει φέρει φρέσκες ιδέες και σύγχρονες τεχνολογίες, διατηρώντας την παράδοση της αριστείας που χαρακτηρίζει τη Σχολή Οδηγών Σαρηγιάννης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 9, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 501540

Σχολή Οδηγών Κωνσταντινάκης

konstantinakis12.jpg

Η Σχολή Οδηγών Κωνσταντινάκη ιδρύθηκε το 1978 και από τότε προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες εκπαίδευσης οδηγών. Το κεντρικό γραφείο της σχολής βρίσκεται σταθερά στην οδό Δελφών 1, στη Θεσσαλονίκη, και είναι γνωστό στους περισσότερους οδηγούς της πόλης.

Η σχολή, πάντα με σύγχρονα μέσα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον στόχο της, να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των μαθητών και να ανεβάζει τα στάνταρ της εκπαίδευσης. Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι η Σχολή Οδηγών Κωνσταντινάκη είναι μία από τις σχολές που διαθέτουν άδεια λειτουργίας για την αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων, εκπαιδεύοντας υποψήφιους οδηγούς που προέρχονται ακόμη και από άλλες σχολές.

Το team της σχολής είναι πάντα έτοιμο να εξυπηρετήσει τους μαθητές με φιλικότητα και επαγγελματισμό, παρέχοντας έγκυρες πληροφορίες και σωστή εκπαίδευση. Οι εκπαιδευτές της σχολής, ανεβάζουν το επίπεδο της εκπαίδευσης με συνεχή ενημέρωση και εκπαιδευτικά σεμινάρια, όπως του παιδαγωγού κυκλοφοριακής αγωγής και η εκπαίδευση ΑΜΕΑ. Χρησιμοποιούνται μικρογραφίες αυτοκινήτων, Η/Υ, projectors, και εξειδικευμένα προγράμματα θεωρητικών μαθημάτων, σε συνδυασμό με τους καλύτερους χώρους θεωρητικής εκπαίδευσης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δελφών 1
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 848888

Σχολές Οδηγών Βούλγαρης Στέφανος

voulgharis1.jpg

Oι «Σχολές Οδηγών Βούλγαρης» αποτελούν εγγύηση ποιότητας υπηρεσιών στον κλάδο τους στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 45 χρόνια, με την καινοτομία και την αγάπη τους για την οδήγηση να ξεχωρίζει.

Η πρώτη «Σχολή Οδηγών Βούλγαρης» ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1979 με ιδρυτή της τον Αριστείδη Βούλγαρη. Το 2006 τα ηνία της επιχείρησης πέρασαν στον γιο του Στέφανο, ο οποίος προχώρησε στην ίδρυση δύο σχολών, στον Εύοσμο και στην Ηλιούπολη, στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Στις «Σχολές Οδηγών Βούλγαρης» παρέχονται οι υπηρεσίες απόκτησης διπλώματος οδήγησης όλων των κατηγοριών (ΙΧ αυτοκινήτων, δικύκλων, επαγγελματικά- φορτηγού, λεωφορείου, νταλίκας), καθώς και θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης των υποψήφιων οδηγών. Επιπλέον, αναλαμβάνουν αναθεωρήσεις, αντικαταστάσεις διπλωμάτων, μεταβιβάσεις οχημάτων και άλλες εργασίες διεκπεραίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις «Σχολές Οδηγών Βούλγαρης» διεξάγονται σεμινάρια για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ), απαραίτητο για όσους οδηγούν επαγγελματικό όχημα. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις:

Καραολή & Δημητρίου 254, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 668899

Ολύμπου 7 & Χάνι Γραβιάς 39, Άνω Ηλιούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 667700

Η οδηγική συμπεριφορά κάθε οδηγού, αποτελεί μεταξύ άλλων δείγμα πολιτισμού, δείγμα παιδείας, αλλά και κατάλληλης εκπαίδευσης. Στη χώρα μας, όπου η στατιστική απεικόνιση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, δεν είναι ιδιαίτερα θετική, η σωστή εκπαίδευση αποτελεί κομβικό ζητούμενο, σε συνδυασμό με το σταδιακό χτίσιμο μίας βελτιωμένης κουλτούρας στη συμπεριφορά και τη συνείδηση του κάθε οδηγού.

Κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση όλων των παραπάνω, έχουν οπωσδήποτε και οι Σχολές Οδηγών, που αναλαμβάνουν την αρχική –αλλά και ουσιαστική- εκπαίδευση των αυριανών οδηγών, έχοντας ως στόχο τους να προετοιμάσουν κατάλληλα τον κάθε υποψήφιο οδηγό, για να οδηγήσει με ασφάλεια και σιγουριά στους δρόμους.

Επιπλέον θα του προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, τήρησης των κανόνων ασφαλείας και σωστής συντήρησης του οχήματος τους, με σκοπό την άψογη συμπεριφορά του νέου οδηγού όπως το απαιτούν οι συνθήκες οδήγησης του σήμερα και του αύριο.

Πάμε λοιπόν μαζί, να γνωρίσουμε 6+1 από τις καλύτερες επιλογές σας σε Σχολές Οδηγών στην Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε την καταλληλότερη για εσάς.

Σχολή Οδηγών Κυριακάκη

kyriakaki1.jpg

Ο τρόπος οδήγησης είναι δείγμα παιδείας και σίγουρα, αποτελεί ένα σοβαρό θέμα για την κίνηση μας στους δρόμους της χώρας μας. Η αξία ενός πραγματικά καλού δασκάλου οδήγησης είναι ανεκτίμητη, καθώς – στην ουσία – σου μαθαίνει πώς να μείνεις ασφαλής εσύ κι οι συνεπιβάτες σου μέσα στο οδηγικό χάος, με αυτοπεποίθηση, αλλά και με την απαραίτητη προσοχή.

Αυτή τη φιλοσοφία υπηρετούν πιστά οι Σχολές Οδηγών «ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ» εδώ και σχεδόν 60 χρόνια, «γεννώντας» οδηγούς που σέβονται τον συνάνθρωπό τους και κυρίως, τον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι Σχολές Οδηγών «ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ» βρίσκονται σε δύο σημεία στην πόλη, επί της Ολύμπου και επί της Αγγελάκη, με την εν λόγω επωνυμία να αποτελεί από το 1966 εγγύηση αξιοπιστίας και ποιότητας υπηρεσιών στην έκδοση διπλωμάτων αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας (όλων των κατηγοριών), φορτηγών, λεωφορείων, ρυμουλκούμενων (νταλίκας) στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις:

  • Ολύμπου 67, Κέντρο – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 268555
  • Αγγελάκη 9, Κέντρο – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 271061

Σχολή Οδηγών Κρόνος

kronos1.jpg

Η Σχολή Οδηγών ΚΡΟΝΟΣ λειτουργεί από το 1970 και αποτελεί μια αληθινά οικογενειακή υπόθεση. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης οδηγών, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία παράδοση, η οποία περνά από γενιά σε γενιά. Η ιστορία της Σχολής ξεκίνησε με τη Θεοδώρα Φάκα, τη γιαγιά τους, η οποία ίδρυσε τη σχολή και υπήρξε μία από τις πρώτες γυναίκες εκπαιδεύτριες οδηγών στη Θεσσαλονίκη. Η δέσμευση για την ποιότητα και την ασφάλεια είναι εμφανής σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η Σχολή Οδηγών ΚΡΟΝΟΣ είναι αληθινά μια οικογενειακή επιχείρηση. Τρεις γενιές γυναικών εκπαιδευτριών συνεχίζουν την παράδοση, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται σαν μέλος της οικογένειας. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι απλώς μια επιχειρηματική στρατηγική, αλλά μια φιλοσοφία ζωής, που ξεκινά από την πρώτη επαφή με τον μαθητή. Το προσωπικό ενδιαφέρον και η φροντίδα, που δείχνουν για κάθε μαθητή, είναι αυτό που τους ξεχωρίζει.

Η δέσμευσή τους για τη σωστή εκπαίδευση και τη συμπεριφορά των μαθητών τους είναι αδιαπραγμάτευτη. Στόχος τους είναι να δημιουργούν υπεύθυνους και ασφαλείς οδηγούς, που θα θυμούνται την εκπαίδευσή τους για πολλά χρόνια. Έχουν εκπαιδεύσει ολόκληρες οικογένειες, από γονείς και παιδιά έως και εγγόνια, που εμπιστεύτηκαν την εμπειρία και την αφοσίωσή τους για την απόκτηση των διπλωμάτων τους. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 44, περιοχή Μαρτίου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 840103, 2310 824617

Σχολή Οδηγών Δέλτα

delta2.jpg

Οι σχολές οδηγών ΔΕΛΤΑ, με 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ξεχωρίζουν για την αφοσίωση και την υπευθυνότητα των εκπαιδευτών τους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση με ζήλο και επαγγελματισμό. Στόχος τους είναι η δημιουργία έμπειρων, υπεύθυνων και ευσυνείδητων οδηγών.

Η πρώτη σχολή ΔΕΛΤΑ ιδρύθηκε στην περιοχή της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και γρήγορα επεκτάθηκε στην Περαία και στο κέντρο της πόλης. Από αυτές τις τοποθεσίες, οι σχολές παρέχουν άριστες υπηρεσίες, εφαρμόζοντας καινοτομίες και αναδεικνύοντας κοινωνικές και οικολογικές ευαισθησίες. Το σύνθημα «Οδήγησε τον εαυτό σου προς την επιτυχία, με άνεση και ευκολία» αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία τους.

Οι μαθητές που επιλέγουν τις σχολές οδηγών ΔΕΛΤΑ απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση οδήγησης, με έμπειρο και φιλικό προσωπικό που είναι προσηλωμένο στην επιτυχία τους. Η ατομική προσαρμογή και οι ευέλικτες ώρες μαθημάτων εξασφαλίζουν μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία, ενώ η πρακτική εκπαίδευση σε ποικίλες οδικές συνθήκες εξοπλίζει τους μαθητές για ασφαλή και σίγουρη οδήγηση. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις:

Κρήτης 44, περιοχή Μαρτίου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 840324

Δημ. Γούναρη 33, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 862665

Ανθέων 21Γ, Περαία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23920 76022

Σχολή Οδηγών Stop and Go

stop-and-go1.jpg

Η Σχολή Οδηγών Stop and Go αποτελεί μια σταθερή αξία στον χώρο της εκπαίδευσης οδηγών από το 1991. Από την ίδρυσή τους, έχουν βοηθήσει πάνω από 20.000 ανθρώπους να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για ασφαλή και υπεύθυνη οδήγηση. Με αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, φροντίζουν κάθε μαθητή τους ξεχωριστά, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους. Η εμπειρία και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών τους εγγυώνται ότι θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα της πορείας σας για να γίνετε ικανοί και σίγουροι οδηγοί.

Η Stop and Go ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με σκοπό να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στην οδήγηση, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και την υπευθυνότητα. Οι εκπαιδευτές τους είναι πλήρως καταρτισμένοι και διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Είναι πλήρως προσηλωμένοι στο να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές τους θα αποκτήσουν τις αναγκαίες δεξιότητες και γνώσεις για να οδηγούν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Η εκπαίδευση για την απόκτηση διπλώματος αυτοκινήτου ξεκινάει όταν ο υποψήφιος οδηγός έχει κλείσει τα 17 του χρόνια. Για τους ανήλικους οδηγούς απαιτείται η συναίνεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και είναι υποχρεωμένοι να οδηγούν μέχρι την ενηλικίωσή τους με συνοδηγό, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην ηλικία του υποψηφίου. Δείτε περισσότερα...

Διευθύνσεις:
Καθ. Παπαδάκη 14Α, περιοχή Βούλγαρη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 323180

Αλεξάνδρου Σβώλου 44, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 268368

Σχολή Οδηγών Σαρηγιάννης Βλάσσης

sarighiannis1.jpg

Η Σχολή Οδηγών Σαρηγιάννης, με πάνω από 45 χρόνια ιστορίας, αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον χώρο της οδήγησης. Ιδρύθηκε το 1979 και από τότε έχει περάσει από γενιά σε γενιά, διατηρώντας τις υψηλές αξίες και τα πρότυπα που την κατέστησαν γνωστή σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα για όλες τις κατηγορίες διπλωμάτων, συμπεριλαμβανομένων μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων και συρόμενων. Η ποικιλία αυτή εξασφαλίζει ότι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των μαθητών, ανεξαρτήτως του είδους οχήματος που θέλουν να οδηγήσουν. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών που βρίσκονται μακριά ή έχουν περιορισμένο χρόνο, η Σχολή Οδηγών Σαρηγιάννης προσφέρει θεωρητικά μαθήματα και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και των αυτοκινητιστικών υποθέσεων, η σχολή συνεχίζει να πρωτοπορεί υπό την καθοδήγηση της νέας γενιάς. Η νέα γενιά έχει φέρει φρέσκες ιδέες και σύγχρονες τεχνολογίες, διατηρώντας την παράδοση της αριστείας που χαρακτηρίζει τη Σχολή Οδηγών Σαρηγιάννης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 9, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 501540

Σχολή Οδηγών Κωνσταντινάκης

konstantinakis12.jpg

Η Σχολή Οδηγών Κωνσταντινάκη ιδρύθηκε το 1978 και από τότε προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες εκπαίδευσης οδηγών. Το κεντρικό γραφείο της σχολής βρίσκεται σταθερά στην οδό Δελφών 1, στη Θεσσαλονίκη, και είναι γνωστό στους περισσότερους οδηγούς της πόλης.

Η σχολή, πάντα με σύγχρονα μέσα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον στόχο της, να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των μαθητών και να ανεβάζει τα στάνταρ της εκπαίδευσης. Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι η Σχολή Οδηγών Κωνσταντινάκη είναι μία από τις σχολές που διαθέτουν άδεια λειτουργίας για την αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων, εκπαιδεύοντας υποψήφιους οδηγούς που προέρχονται ακόμη και από άλλες σχολές.

Το team της σχολής είναι πάντα έτοιμο να εξυπηρετήσει τους μαθητές με φιλικότητα και επαγγελματισμό, παρέχοντας έγκυρες πληροφορίες και σωστή εκπαίδευση. Οι εκπαιδευτές της σχολής, ανεβάζουν το επίπεδο της εκπαίδευσης με συνεχή ενημέρωση και εκπαιδευτικά σεμινάρια, όπως του παιδαγωγού κυκλοφοριακής αγωγής και η εκπαίδευση ΑΜΕΑ. Χρησιμοποιούνται μικρογραφίες αυτοκινήτων, Η/Υ, projectors, και εξειδικευμένα προγράμματα θεωρητικών μαθημάτων, σε συνδυασμό με τους καλύτερους χώρους θεωρητικής εκπαίδευσης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δελφών 1
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 848888

Σχολές Οδηγών Βούλγαρης Στέφανος

voulgharis1.jpg

Oι «Σχολές Οδηγών Βούλγαρης» αποτελούν εγγύηση ποιότητας υπηρεσιών στον κλάδο τους στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 45 χρόνια, με την καινοτομία και την αγάπη τους για την οδήγηση να ξεχωρίζει.

Η πρώτη «Σχολή Οδηγών Βούλγαρης» ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1979 με ιδρυτή της τον Αριστείδη Βούλγαρη. Το 2006 τα ηνία της επιχείρησης πέρασαν στον γιο του Στέφανο, ο οποίος προχώρησε στην ίδρυση δύο σχολών, στον Εύοσμο και στην Ηλιούπολη, στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Στις «Σχολές Οδηγών Βούλγαρης» παρέχονται οι υπηρεσίες απόκτησης διπλώματος οδήγησης όλων των κατηγοριών (ΙΧ αυτοκινήτων, δικύκλων, επαγγελματικά- φορτηγού, λεωφορείου, νταλίκας), καθώς και θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης των υποψήφιων οδηγών. Επιπλέον, αναλαμβάνουν αναθεωρήσεις, αντικαταστάσεις διπλωμάτων, μεταβιβάσεις οχημάτων και άλλες εργασίες διεκπεραίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις «Σχολές Οδηγών Βούλγαρης» διεξάγονται σεμινάρια για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ), απαραίτητο για όσους οδηγούν επαγγελματικό όχημα. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις:

Καραολή & Δημητρίου 254, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 668899

Ολύμπου 7 & Χάνι Γραβιάς 39, Άνω Ηλιούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 667700

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία