Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Τα 10 από τα πιο μυρωδάτα αρωματοπωλεία της Θεσσαλονίκης

Αρώματα τύπου, επώνυμων εταιρειών, οικονομικά και ποιοτικά

 11/09/2024 10:00

Αφιέρωμα: Τα 10 από τα πιο μυρωδάτα αρωματοπωλεία της Θεσσαλονίκης

Μία κυρίαρχη τάση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στη αγορά, είναι αυτή προς τα αρώματα τύπου, επώνυμων brands, που αποτελούν πλέον μία εξαιρετική αρωματικά λύση τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άνδρα.

Από τη μία πλευρά η οικονομικότερη τους τιμή και από την άλλη η διαρκής βελτίωση της ποιότητας τους με την πορεία των ετών, οδηγούν σήμερα όλο και περισσότερους στη συγκεκριμένη επιλογή για την αναζήτηση του αρώματος τους.

10 από τις καλύτερες τέτοιες επιχειρήσεις Αρωματοπωλείων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, είναι οι ακόλουθες. Γνώρισε τες και επίλεξε την καλύτερη για τις δικές αρωματικές επιθυμίες.

Zoniou

zoniou1.jpg

Το όνομα Ζώνιου είναι ταυτόσημο πλέον με το μεστό, ποιοτικό άρωμα στην αγορά της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει αποκτήσει μία φήμη που απλώνεται σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που από το 1977 καινοτομεί διαρκώς, καταφέρνοντας να μένει σταθερά στην κορυφή.

Τα χρόνια κύλησαν και πλέον η εταιρεία έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς και ειδικότερα, στη Νίκη Ζώνιου. Μια γυναίκα με αστείρευτο πάθος και αγάπη για τη δουλειά της, αλλά επίσης με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στο άρωμα. Η ίδια, πτυχιούχος στη Χημεία και την Αρωματοποιεία, εξέλιξε το αρχικό όραμα της επιχείρησης, φέρνοντας νέες καινοτόμες ιδέες, σεβόμενη παράλληλα τη βαρύτητα του ονόματός της στον χώρο.

Το 2013 η Νίκη Ζώνιου δημιούργησε το πρώτο κατάστημα Zoniou στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ λίγο αργότερα, προστέθηκε και το δεύτερο κατάστημα, επίσης στο κέντρο της πόλης στη Μητροπολίτου Ιωσήφ 17. Δύο υπερσύγχρονα καταστήματα, εξαιρετικής αισθητικής, με αξιοπρόσεκτη προσιτότητα στους πελάτες τους. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Βίκτωρος Ουγκώ 9, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 518450

Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 251925

Ιxos Cosmetics

ixos.jpg

Εξαιρετικά αρώματα για όσους αγαπούν τους εαυτούς τους σε ένα πανέμορφο μαγαζί στην Αγίας Σοφίας.

Το Ixos Cosmetics έρχεται να ταξιδέψει τις αισθήσεις σας σε ένα κόσμο αρωματικό και μεθυστικό. Ακολουθείστε τα ντελικάτα αρώματα από σανταλόξυλο, κεχριμπάρι, γιασεμί, βανίλια, κ.α. και ανακαλύψτε ένα από τα πιο ενημερωμένα αρωματοπωλεία της Θεσσαλονίκης.

Εκλεκτά αποστάγματα λουλουδιών, ξύλων, βοτάνων και φυτών δημιουργούν αρώματα που υπόσχονται να σας τυλίξουν σε ένα υπέροχο και μοναδικό πέπλο ευωδίας.

Ακαταμάχητα ανδρικά αρώματα και εμπνευσμένα γυναικεία, που αναστατώνουν τις αισθήσεις σας. Κλασικά και νέα αρώματα που ξυπνούν αναμνήσεις και αρώματα πολυτελείας με προσωπικότητα και διάρκεια.

Η μυρωδιά είναι το αποτύπωμα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα μας γι’ αυτό και στο Ιxos Cosmetics εξασφαλίζουν τη διάρκεια και την ποιότητα στα προϊόντα τους.

Απευθύνεται σε όλους αυτούς που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο και πιο premium, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν ένα πολύ πιο οικονομικό άρωμα υψηλής ποιότητας.

Στο Ixos Cosmetics θα βρείτε: Xύμα αρώματα κάθε τύπου | Aιθέρια έλαια – essenses |Έλαια βάσης & βουτύρου (oil convection & butter) | για τις γυναίκες, αμυγδαλέλαιο με το άρωμα σας | για τους άνδρες, after save balsame με το άρωμα σας.

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 21, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 111347

Αρώματα Ζωής

aromata-zois1.jpg

Η εταιρεία «Αρώματα Ζωής» διαθέτει σήμερα 13 καταστήματα, ενώ έκανε το ντεμπούτο της στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης το 2014, προσφέροντας αρώματα τύπου εξαιρετικής ποιότητας και διάρκειας, σε χώρους που μοιάζουν βγαλμένοι από παραμύθι.

Γρήγορα έγιναν οι απόλυτοι «σύμμαχοι» για τους απανταχού λάτρεις των αρωμάτων, καθώς η επαγγελματική τους συνέπεια και το άριστο προϊόν τους, τους κατέταξαν στις κορυφαίες επιλογές στο είδος τους.

Δύο εξ αυτών των καταστημάτων «Αρώματα Ζωής» βρίσκονται στη Χαριλάου ήδη από το 2014, ενώ το 2017 προστέθηκε και το κατάστημα της Τριανδρίας. Πρόκειται για δύο χώρους που κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για τα προϊόντα τους όσο και για την άριστη εξυπηρέτηση που διαθέτουν.

Έχοντας στα ράφια τους περισσότερους από 400 κωδικούς αρωμάτων για τη γυναίκα, τον άνδρα, αλλά και unisex - που μάλιστα πληθαίνουν διαρκώς - τα καταστήματα «Αρώματα Ζωής» δίνουν στους πελάτες τους μία τεράστια γκάμα επιλογών. Όλα τα αρώματα είναι eau de parfum, με μεγάλη διάρκεια και ένταση, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε και πιο premium επιλογές. Εξυπακούεται πως είναι δερματολογικά ελεγμένα και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Ελευθερίας 16, Τριανδρία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 039120

Παπαναστασίου 149, Χαριλάου (πλησίον γηπέδου Άρη)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 008596

Thess Aroma?

thess-aroma1.jpg

Το «Thess Aroma?» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης που μας πρωτοσυστήθηκε το 2013. Εμπορεύεται και κυρίως αγαπά αρώματα τύπου και καλλυντικά.

Η Αλεξάνδρα Μενέκου είναι η γυναίκα που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τη συγκεκριμένη επιχείρηση, μετά από μία… καθοριστική προτροπή του συζύγου της! «Ο σύζυγός μου ο Δημήτρης, μου είπε μια μέρα: “σου βρήκα πώς θα κάνεις το κουσούρι σου επάγγελμα!”. Το κουσούρι μου ήταν τα αρώματα και αυτό που με κέρδισε ήταν το άρωμα τύπου. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ψάξω και να ερευνήσω τη δομή και τη σύστασή του και μέσα από την απλή του συσκευασία να σκεφτώ γιατί άνθισε και εδραιώθηκε και ποιές ανάγκες εξυπηρετούσε.», εξομολογείται η ίδια ενώ σημειώνει πως στο δύσκολο εγχείρημά της είχε πάντα δίπλα της, τις τρεις κόρες της με τις φρέσκιες ιδέες και την ανανεωμένη διάθεση τους!

Μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια πορείας της, η Αλεξάνδρα διδάχθηκε και έμαθε όλη τη διαδικασία δημιουργίας ενός αρώματος, ενός σαπουνιού ή μιας αρωματικής κρέμας και παράλληλα, από την πρώτη στιγμή να επιλέγει πιστοποιημένα εργαστήρια που παράγουν ή εισάγουν τα κορυφαία προϊόντα στο αντικείμενο της. «Είναι μια πολύ δημιουργική διαδικασία το να ξεκινήσεις από το μηδέν και να βρεις το προϊόν, τη συσκευασία, το μπουκάλι, την ετικέτα, τους συνεργάτες και όλα αυτά on a budget, δηλαδή σε νορμάλ τιμές γι’ αυτό που προσφέρεις», σημειώνει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κλαύθμωνος 56, Άνω Πόλη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 115719

Δρόμοι Αρώματος

dromoi-aromatos1.jpg

Το αρωματοπωλείο «Δρόμοι Αρώματος» είναι ένας από τους λόγους που Θεσσαλονικείς από κάθε πλευρά της πόλης, επισκέπτονται τη Σταυρούπολη για να προμηθευτούν αρώματα τύπου μεγάλης διάρκειας, από μία μεγάλη γκάμα επιλογών.

Πρόκειται για ένα επιχειρηματικό δημιούργημα των Στέλλα και Έλενα Πίπιλα – μητέρα και κόρη – που μετρά ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και έχει καταστεί ως ένα από τα mustpoints στο είδος του στην Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών του.

Στον παραμυθένιο χώρο του αρωματοπωλείου «Δρόμοι Αρώματος» θα βρείτε αποκλειστικά γαλλικά αρώματα, κορυφαίας ποιότητας, για γυναίκες, άνδρες, παιδιά, μέχρι και βρέφη. Το μεράκι της Στέλλας και της Έλενας αποτυπώνεται μέχρι και στα μπουκαλάκια που τοποθετούν το άρωμα που θα επιλέξετε, καθώς ξεχωρίζουν με την αισθητική και τη φινέτσα τους, όπως και ολόκληρο το κατάστημα.

Στο αρωματοπωλείο «Δρόμοι Αρώματος» θα περιηγηθείτε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία αρωμάτων, καθώς στα ράφια του υπάρχουν περισσότεροι από 480 κωδικοί. Η Στέλλα και η Έλενα θα είναι δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μυρωδάτου ταξιδιού, προκειμένου να σας κατευθύνουν κατάλληλα, ώστε να βρείτε το άρωμα που θα «δέσει» με το δέρμα, τις προτιμήσεις και την προσωπικότητά σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρ. Μακρυγιάννη 21, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 601714

L.in.a Life in Aroma

lina-life-in-aroma2.jpg

Το άρωμα που κανείς επιλέγει του χαρίζει όμορφη διάθεση και αυτοπεποίθηση, ενώ ελκύει και σαγηνεύει αυτόν που θα το ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος. Πέρα από την επιλογή του σωστού αρώματος, αυτού που μας ταιριάζει, εξίσου σημαντική είναι και η ποιότητά του.

Στο «L.in.a Life in Aroma», χρόνια τώρα δημιουργούν υπέροχα αρώματα, για άνδρες και γυναίκες, που αγαπούν να αρωματίζονται με… αναμνήσεις, δυναμισμό, ρομαντικές νότες και ό,τι άλλο τους εκφράζει.

Ήταν το 1922 όταν ο προπάππους της οικογένειας, Αναστάσιος Βασιλόγλου, έφερε μαζί του, μετά τη μικρασιατική καταστροφή, την πολίτικη τεχνογνωσία παραγωγής αρωμάτων. Έτσι γεννήθηκε το πρώτο αρωματοπωλείο της Θεσσαλονίκης, με το όνομα «Αρωματοπωλείον Λίνα».

Τέσσερις γενιές μετά, το «L.in.a Life in Aroma» συνεχίζει την ίδια παράδοση με το ίδιο μεράκι, την προσοχή και το σεβασμό στην παραγωγή αρωμάτων.

Γιατί σε αυτό το αρωματοπωλείο της Θεσσαλονίκης δημιουργούνται ακόμα αρώματα που συνδυάζουν τις μυρωδιές της Κωνσταντινούπολης, του Βυζαντίου, της Μεσογείου και της μεσαιωνικής Γαλλίας και προσαρμόζονται στο σήμερα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λέοντος Σοφού 18, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 537469

Αρωμαγεία

1-FAXD6.jpg

Το αρωματοπωλείο «Αρωμαγεία» έχει κάνει τη δική του επιτυχημένη πορεία στον χώρο του αρώματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς ήδη από το 2013 μας προσφέρει κορυφαία ποιότητα αρωμάτων τύπου, για γυναίκες και άνδρες, που δύσκολα αποχωριζόμαστε!

Στο κατάστημα «Αρωμαγεία» δεν θα βρεις τις λεγόμενες «κολόνιες», αλλά Eau de Parfum, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για την ποιότητα και τη διάρκεια του αρώματος.

Αρχικά, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερους από 250 κωδικούς αρωμάτων. Φυσικά, το να δοκιμάσεις όλα αυτά τα αρώματα είναι δύσκολο, ωστόσο το team του καταστήματος θα σε κατευθύνει κατάλληλα, με βάση τις προτιμήσεις, αλλά και τις «νότες» του δέρματός σου.

Εδώ θα βρεις μία μεγάλη γκάμα γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων αποκλειστικά από τη Γαλλία, τύπου επώνυμων οίκων – όλα Eau de Parfum.

Αυτό που κάνει τα αρώματα στην «Αρωμαγεία» να ξεχωρίζουν είναι η πιστότητα, η διάρκεια, αλλά και η ποιότητα της essanceστο μπουκαλάκι σου, η προσθήκη της οποίας κάνει το άρωμα πιο δυνατό και έντονο! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 140
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 242129

Aroma Vanilla

aroma-vanilla1.jpg

Το Aroma Vanilla στις Συκιές ξεχειλίζει μυρωδιές και φινέτσα. Αρώματα γλυκά, πικάντικα, δροσερά, λουλουδάτα, ελαφριά, έντονα… όλα βρίσκονται εδώ και ζωντανεύουν όχι μόνο την όσφρηση, αλλά όλες τις αισθήσεις.

Ανακάλυψε τα καλύτερα αρώματα τύπου με έξτρα ενίσχυση και μεγάλη διάρκεια. Η ευρεία γκάμα αρωμάτων περιλαμβάνει λεβάντα, βερβένα, νερολί και νότες λουλουδιών που ταιριάζουν σε διαφορετικά στυλ και προσωπικότητες, πάντα με μια μοναδική πινελιά που ενσαρκώνει τη μαγευτική ατμόσφαιρα του κάθε αρώματος.

Τα πολυτελή αρώματα τύπου, τόσο για γυναίκες, όσο και για άνδρες, γίνονται και συναρπαστικά αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, body mist και after shave.

Στο Aroma Vanilla, εκτός από τα αρώματα, θα βρεις και μία μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, για σένα ή για δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όλα ατσάλινα και υποαλλεργικά, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα. Κοσμήματα από γνωστές εταιρίες, με εγγύηση ποιότητας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Α. Παπανδρέου 164, Συκιές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 611100

Αρωματάκι

1-yYQpt.jpg

Το Αρωματάκι έκλεισε αισίως φέτος τα 11 χρόνια λειτουργίας... 11 χρόνια γεμάτα όμορφες ευωδίες, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χύμα αρωμάτων που μας προσφέρει αδιαλείπτως!

Ανοίγοντας τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2011, το team του έθεσαν ως στόχο να μη συμβιβαστούν ποτέ με πρώτη ύλη που δεν θα ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που έθεσαν και με γνώμονα αυτό, έχτισαν τη δική τους στρατηγική στην αγορά του αρώματος.

Ο χρόνος και η σκληρή δουλειά τους δικαίωσαν, καθώς πλέον το Αρωματάκι μετρά συνολικά τρία καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Δράμα, Χαλκίδα).

Το Αρωματάκι έχει πλέον τη δική του φήμη στα αρώματα τύπου, για γυναίκες, αλλά και για άνδρες, όλα τους γαλλικής προέλευσης και κυρίως, εξαιρετικής ποιότητας.

Ένα από τα βασικά σημεία που υπήρξε εστίαση στο κατάστημα είναι οι τιμές του να είναι οικονομικές, να κυμαίνονται δηλαδή – καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των δύσκολων για την οικονομία ετών – σε φιλικά προς το κοινό του του επίπεδα, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη του σε όλους εκείνους που τους επιλέγουν πλέον με κλειστά μάτια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση - Τηλέφωνο: (1) Θεσσαλονίκη: Λ. Στρατού 52315 313700/ (2) Δράμα: Ζερβού 3925213 00533/ (3) Χαλκίδα: Αβάντων 372221 304887

Arôme de Lacorte

arome-de-lacorte-1.jpg

Το Arôme de Lacorte είναι καινούρια προσθήκη στην αγορά των αρωμάτων τύπου, καθώς οι πόρτες του άνοιξαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, ωστόσο η κορυφαία ποιότητά του έχει κερδίσει ήδη τις προτιμήσεις πολλών από εμάς.

Αν έχεις ασχοληθεί με αρώματα τύπου, σίγουρα θα ξέρεις ότι το να επιτευχθεί η μυρωδιά του εκάστοτε αρώματος θέλει μαεστρία, ιδιαίτερες γνώσεις και είναι μία διαδικασία διόλου εύκολη.

Το Arôme de Lacorte έχει καταφέρει να πετύχει αυτόν τον δύσκολο στόχο, καθώς έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά την εταιρεία από την οποία προμηθεύεται τα αρώματά του, η οποία είναι από τις πιο παλιές και πιο ποιοτικές στον χώρο, με εισαγωγή πρώτων υλών από την Γαλλία.

Βέβαια, η «τέχνη» του αρώματος δεν σταματά εκεί, καθώς η ομάδα του φροντίζει να υπάρχει στο άρωμά σου η κατάλληλη ποσότητα εσάνς, προκειμένου να ρυθμιστεί η ένταση και η διάρκειά του.

Εδώ θα βρεις περισσότερους από 300 διαφορετικούς κωδικούς αρωμάτων – μία λίστα που διαρκώς ανανεώνεται, μεγαλώνει και δεν σταματά να μας εκπλήσσει λεπτό! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 108, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 024966

Μία κυρίαρχη τάση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στη αγορά, είναι αυτή προς τα αρώματα τύπου, επώνυμων brands, που αποτελούν πλέον μία εξαιρετική αρωματικά λύση τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άνδρα.

Από τη μία πλευρά η οικονομικότερη τους τιμή και από την άλλη η διαρκής βελτίωση της ποιότητας τους με την πορεία των ετών, οδηγούν σήμερα όλο και περισσότερους στη συγκεκριμένη επιλογή για την αναζήτηση του αρώματος τους.

10 από τις καλύτερες τέτοιες επιχειρήσεις Αρωματοπωλείων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, είναι οι ακόλουθες. Γνώρισε τες και επίλεξε την καλύτερη για τις δικές αρωματικές επιθυμίες.

Zoniou

zoniou1.jpg

Το όνομα Ζώνιου είναι ταυτόσημο πλέον με το μεστό, ποιοτικό άρωμα στην αγορά της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει αποκτήσει μία φήμη που απλώνεται σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που από το 1977 καινοτομεί διαρκώς, καταφέρνοντας να μένει σταθερά στην κορυφή.

Τα χρόνια κύλησαν και πλέον η εταιρεία έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς και ειδικότερα, στη Νίκη Ζώνιου. Μια γυναίκα με αστείρευτο πάθος και αγάπη για τη δουλειά της, αλλά επίσης με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στο άρωμα. Η ίδια, πτυχιούχος στη Χημεία και την Αρωματοποιεία, εξέλιξε το αρχικό όραμα της επιχείρησης, φέρνοντας νέες καινοτόμες ιδέες, σεβόμενη παράλληλα τη βαρύτητα του ονόματός της στον χώρο.

Το 2013 η Νίκη Ζώνιου δημιούργησε το πρώτο κατάστημα Zoniou στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ λίγο αργότερα, προστέθηκε και το δεύτερο κατάστημα, επίσης στο κέντρο της πόλης στη Μητροπολίτου Ιωσήφ 17. Δύο υπερσύγχρονα καταστήματα, εξαιρετικής αισθητικής, με αξιοπρόσεκτη προσιτότητα στους πελάτες τους. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Βίκτωρος Ουγκώ 9, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 518450

Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 251925

Ιxos Cosmetics

ixos.jpg

Εξαιρετικά αρώματα για όσους αγαπούν τους εαυτούς τους σε ένα πανέμορφο μαγαζί στην Αγίας Σοφίας.

Το Ixos Cosmetics έρχεται να ταξιδέψει τις αισθήσεις σας σε ένα κόσμο αρωματικό και μεθυστικό. Ακολουθείστε τα ντελικάτα αρώματα από σανταλόξυλο, κεχριμπάρι, γιασεμί, βανίλια, κ.α. και ανακαλύψτε ένα από τα πιο ενημερωμένα αρωματοπωλεία της Θεσσαλονίκης.

Εκλεκτά αποστάγματα λουλουδιών, ξύλων, βοτάνων και φυτών δημιουργούν αρώματα που υπόσχονται να σας τυλίξουν σε ένα υπέροχο και μοναδικό πέπλο ευωδίας.

Ακαταμάχητα ανδρικά αρώματα και εμπνευσμένα γυναικεία, που αναστατώνουν τις αισθήσεις σας. Κλασικά και νέα αρώματα που ξυπνούν αναμνήσεις και αρώματα πολυτελείας με προσωπικότητα και διάρκεια.

Η μυρωδιά είναι το αποτύπωμα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα μας γι’ αυτό και στο Ιxos Cosmetics εξασφαλίζουν τη διάρκεια και την ποιότητα στα προϊόντα τους.

Απευθύνεται σε όλους αυτούς που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο και πιο premium, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν ένα πολύ πιο οικονομικό άρωμα υψηλής ποιότητας.

Στο Ixos Cosmetics θα βρείτε: Xύμα αρώματα κάθε τύπου | Aιθέρια έλαια – essenses |Έλαια βάσης & βουτύρου (oil convection & butter) | για τις γυναίκες, αμυγδαλέλαιο με το άρωμα σας | για τους άνδρες, after save balsame με το άρωμα σας.

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 21, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 111347

Αρώματα Ζωής

aromata-zois1.jpg

Η εταιρεία «Αρώματα Ζωής» διαθέτει σήμερα 13 καταστήματα, ενώ έκανε το ντεμπούτο της στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης το 2014, προσφέροντας αρώματα τύπου εξαιρετικής ποιότητας και διάρκειας, σε χώρους που μοιάζουν βγαλμένοι από παραμύθι.

Γρήγορα έγιναν οι απόλυτοι «σύμμαχοι» για τους απανταχού λάτρεις των αρωμάτων, καθώς η επαγγελματική τους συνέπεια και το άριστο προϊόν τους, τους κατέταξαν στις κορυφαίες επιλογές στο είδος τους.

Δύο εξ αυτών των καταστημάτων «Αρώματα Ζωής» βρίσκονται στη Χαριλάου ήδη από το 2014, ενώ το 2017 προστέθηκε και το κατάστημα της Τριανδρίας. Πρόκειται για δύο χώρους που κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για τα προϊόντα τους όσο και για την άριστη εξυπηρέτηση που διαθέτουν.

Έχοντας στα ράφια τους περισσότερους από 400 κωδικούς αρωμάτων για τη γυναίκα, τον άνδρα, αλλά και unisex - που μάλιστα πληθαίνουν διαρκώς - τα καταστήματα «Αρώματα Ζωής» δίνουν στους πελάτες τους μία τεράστια γκάμα επιλογών. Όλα τα αρώματα είναι eau de parfum, με μεγάλη διάρκεια και ένταση, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε και πιο premium επιλογές. Εξυπακούεται πως είναι δερματολογικά ελεγμένα και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Ελευθερίας 16, Τριανδρία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 039120

Παπαναστασίου 149, Χαριλάου (πλησίον γηπέδου Άρη)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 008596

Thess Aroma?

thess-aroma1.jpg

Το «Thess Aroma?» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης που μας πρωτοσυστήθηκε το 2013. Εμπορεύεται και κυρίως αγαπά αρώματα τύπου και καλλυντικά.

Η Αλεξάνδρα Μενέκου είναι η γυναίκα που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τη συγκεκριμένη επιχείρηση, μετά από μία… καθοριστική προτροπή του συζύγου της! «Ο σύζυγός μου ο Δημήτρης, μου είπε μια μέρα: “σου βρήκα πώς θα κάνεις το κουσούρι σου επάγγελμα!”. Το κουσούρι μου ήταν τα αρώματα και αυτό που με κέρδισε ήταν το άρωμα τύπου. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ψάξω και να ερευνήσω τη δομή και τη σύστασή του και μέσα από την απλή του συσκευασία να σκεφτώ γιατί άνθισε και εδραιώθηκε και ποιές ανάγκες εξυπηρετούσε.», εξομολογείται η ίδια ενώ σημειώνει πως στο δύσκολο εγχείρημά της είχε πάντα δίπλα της, τις τρεις κόρες της με τις φρέσκιες ιδέες και την ανανεωμένη διάθεση τους!

Μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια πορείας της, η Αλεξάνδρα διδάχθηκε και έμαθε όλη τη διαδικασία δημιουργίας ενός αρώματος, ενός σαπουνιού ή μιας αρωματικής κρέμας και παράλληλα, από την πρώτη στιγμή να επιλέγει πιστοποιημένα εργαστήρια που παράγουν ή εισάγουν τα κορυφαία προϊόντα στο αντικείμενο της. «Είναι μια πολύ δημιουργική διαδικασία το να ξεκινήσεις από το μηδέν και να βρεις το προϊόν, τη συσκευασία, το μπουκάλι, την ετικέτα, τους συνεργάτες και όλα αυτά on a budget, δηλαδή σε νορμάλ τιμές γι’ αυτό που προσφέρεις», σημειώνει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κλαύθμωνος 56, Άνω Πόλη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 115719

Δρόμοι Αρώματος

dromoi-aromatos1.jpg

Το αρωματοπωλείο «Δρόμοι Αρώματος» είναι ένας από τους λόγους που Θεσσαλονικείς από κάθε πλευρά της πόλης, επισκέπτονται τη Σταυρούπολη για να προμηθευτούν αρώματα τύπου μεγάλης διάρκειας, από μία μεγάλη γκάμα επιλογών.

Πρόκειται για ένα επιχειρηματικό δημιούργημα των Στέλλα και Έλενα Πίπιλα – μητέρα και κόρη – που μετρά ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και έχει καταστεί ως ένα από τα mustpoints στο είδος του στην Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών του.

Στον παραμυθένιο χώρο του αρωματοπωλείου «Δρόμοι Αρώματος» θα βρείτε αποκλειστικά γαλλικά αρώματα, κορυφαίας ποιότητας, για γυναίκες, άνδρες, παιδιά, μέχρι και βρέφη. Το μεράκι της Στέλλας και της Έλενας αποτυπώνεται μέχρι και στα μπουκαλάκια που τοποθετούν το άρωμα που θα επιλέξετε, καθώς ξεχωρίζουν με την αισθητική και τη φινέτσα τους, όπως και ολόκληρο το κατάστημα.

Στο αρωματοπωλείο «Δρόμοι Αρώματος» θα περιηγηθείτε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία αρωμάτων, καθώς στα ράφια του υπάρχουν περισσότεροι από 480 κωδικοί. Η Στέλλα και η Έλενα θα είναι δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μυρωδάτου ταξιδιού, προκειμένου να σας κατευθύνουν κατάλληλα, ώστε να βρείτε το άρωμα που θα «δέσει» με το δέρμα, τις προτιμήσεις και την προσωπικότητά σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρ. Μακρυγιάννη 21, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 601714

L.in.a Life in Aroma

lina-life-in-aroma2.jpg

Το άρωμα που κανείς επιλέγει του χαρίζει όμορφη διάθεση και αυτοπεποίθηση, ενώ ελκύει και σαγηνεύει αυτόν που θα το ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος. Πέρα από την επιλογή του σωστού αρώματος, αυτού που μας ταιριάζει, εξίσου σημαντική είναι και η ποιότητά του.

Στο «L.in.a Life in Aroma», χρόνια τώρα δημιουργούν υπέροχα αρώματα, για άνδρες και γυναίκες, που αγαπούν να αρωματίζονται με… αναμνήσεις, δυναμισμό, ρομαντικές νότες και ό,τι άλλο τους εκφράζει.

Ήταν το 1922 όταν ο προπάππους της οικογένειας, Αναστάσιος Βασιλόγλου, έφερε μαζί του, μετά τη μικρασιατική καταστροφή, την πολίτικη τεχνογνωσία παραγωγής αρωμάτων. Έτσι γεννήθηκε το πρώτο αρωματοπωλείο της Θεσσαλονίκης, με το όνομα «Αρωματοπωλείον Λίνα».

Τέσσερις γενιές μετά, το «L.in.a Life in Aroma» συνεχίζει την ίδια παράδοση με το ίδιο μεράκι, την προσοχή και το σεβασμό στην παραγωγή αρωμάτων.

Γιατί σε αυτό το αρωματοπωλείο της Θεσσαλονίκης δημιουργούνται ακόμα αρώματα που συνδυάζουν τις μυρωδιές της Κωνσταντινούπολης, του Βυζαντίου, της Μεσογείου και της μεσαιωνικής Γαλλίας και προσαρμόζονται στο σήμερα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λέοντος Σοφού 18, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 537469

Αρωμαγεία

1-FAXD6.jpg

Το αρωματοπωλείο «Αρωμαγεία» έχει κάνει τη δική του επιτυχημένη πορεία στον χώρο του αρώματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς ήδη από το 2013 μας προσφέρει κορυφαία ποιότητα αρωμάτων τύπου, για γυναίκες και άνδρες, που δύσκολα αποχωριζόμαστε!

Στο κατάστημα «Αρωμαγεία» δεν θα βρεις τις λεγόμενες «κολόνιες», αλλά Eau de Parfum, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για την ποιότητα και τη διάρκεια του αρώματος.

Αρχικά, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερους από 250 κωδικούς αρωμάτων. Φυσικά, το να δοκιμάσεις όλα αυτά τα αρώματα είναι δύσκολο, ωστόσο το team του καταστήματος θα σε κατευθύνει κατάλληλα, με βάση τις προτιμήσεις, αλλά και τις «νότες» του δέρματός σου.

Εδώ θα βρεις μία μεγάλη γκάμα γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων αποκλειστικά από τη Γαλλία, τύπου επώνυμων οίκων – όλα Eau de Parfum.

Αυτό που κάνει τα αρώματα στην «Αρωμαγεία» να ξεχωρίζουν είναι η πιστότητα, η διάρκεια, αλλά και η ποιότητα της essanceστο μπουκαλάκι σου, η προσθήκη της οποίας κάνει το άρωμα πιο δυνατό και έντονο! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 140
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 242129

Aroma Vanilla

aroma-vanilla1.jpg

Το Aroma Vanilla στις Συκιές ξεχειλίζει μυρωδιές και φινέτσα. Αρώματα γλυκά, πικάντικα, δροσερά, λουλουδάτα, ελαφριά, έντονα… όλα βρίσκονται εδώ και ζωντανεύουν όχι μόνο την όσφρηση, αλλά όλες τις αισθήσεις.

Ανακάλυψε τα καλύτερα αρώματα τύπου με έξτρα ενίσχυση και μεγάλη διάρκεια. Η ευρεία γκάμα αρωμάτων περιλαμβάνει λεβάντα, βερβένα, νερολί και νότες λουλουδιών που ταιριάζουν σε διαφορετικά στυλ και προσωπικότητες, πάντα με μια μοναδική πινελιά που ενσαρκώνει τη μαγευτική ατμόσφαιρα του κάθε αρώματος.

Τα πολυτελή αρώματα τύπου, τόσο για γυναίκες, όσο και για άνδρες, γίνονται και συναρπαστικά αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, body mist και after shave.

Στο Aroma Vanilla, εκτός από τα αρώματα, θα βρεις και μία μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, για σένα ή για δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όλα ατσάλινα και υποαλλεργικά, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα. Κοσμήματα από γνωστές εταιρίες, με εγγύηση ποιότητας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Α. Παπανδρέου 164, Συκιές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 611100

Αρωματάκι

1-yYQpt.jpg

Το Αρωματάκι έκλεισε αισίως φέτος τα 11 χρόνια λειτουργίας... 11 χρόνια γεμάτα όμορφες ευωδίες, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χύμα αρωμάτων που μας προσφέρει αδιαλείπτως!

Ανοίγοντας τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2011, το team του έθεσαν ως στόχο να μη συμβιβαστούν ποτέ με πρώτη ύλη που δεν θα ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που έθεσαν και με γνώμονα αυτό, έχτισαν τη δική τους στρατηγική στην αγορά του αρώματος.

Ο χρόνος και η σκληρή δουλειά τους δικαίωσαν, καθώς πλέον το Αρωματάκι μετρά συνολικά τρία καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Δράμα, Χαλκίδα).

Το Αρωματάκι έχει πλέον τη δική του φήμη στα αρώματα τύπου, για γυναίκες, αλλά και για άνδρες, όλα τους γαλλικής προέλευσης και κυρίως, εξαιρετικής ποιότητας.

Ένα από τα βασικά σημεία που υπήρξε εστίαση στο κατάστημα είναι οι τιμές του να είναι οικονομικές, να κυμαίνονται δηλαδή – καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των δύσκολων για την οικονομία ετών – σε φιλικά προς το κοινό του του επίπεδα, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη του σε όλους εκείνους που τους επιλέγουν πλέον με κλειστά μάτια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση - Τηλέφωνο: (1) Θεσσαλονίκη: Λ. Στρατού 52315 313700/ (2) Δράμα: Ζερβού 3925213 00533/ (3) Χαλκίδα: Αβάντων 372221 304887

Arôme de Lacorte

arome-de-lacorte-1.jpg

Το Arôme de Lacorte είναι καινούρια προσθήκη στην αγορά των αρωμάτων τύπου, καθώς οι πόρτες του άνοιξαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, ωστόσο η κορυφαία ποιότητά του έχει κερδίσει ήδη τις προτιμήσεις πολλών από εμάς.

Αν έχεις ασχοληθεί με αρώματα τύπου, σίγουρα θα ξέρεις ότι το να επιτευχθεί η μυρωδιά του εκάστοτε αρώματος θέλει μαεστρία, ιδιαίτερες γνώσεις και είναι μία διαδικασία διόλου εύκολη.

Το Arôme de Lacorte έχει καταφέρει να πετύχει αυτόν τον δύσκολο στόχο, καθώς έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά την εταιρεία από την οποία προμηθεύεται τα αρώματά του, η οποία είναι από τις πιο παλιές και πιο ποιοτικές στον χώρο, με εισαγωγή πρώτων υλών από την Γαλλία.

Βέβαια, η «τέχνη» του αρώματος δεν σταματά εκεί, καθώς η ομάδα του φροντίζει να υπάρχει στο άρωμά σου η κατάλληλη ποσότητα εσάνς, προκειμένου να ρυθμιστεί η ένταση και η διάρκειά του.

Εδώ θα βρεις περισσότερους από 300 διαφορετικούς κωδικούς αρωμάτων – μία λίστα που διαρκώς ανανεώνεται, μεγαλώνει και δεν σταματά να μας εκπλήσσει λεπτό! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 108, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 024966

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία