Ψαραγορές - Ιχθυοπωλεία

ΑΙΓΑΙΟΝ Ψάρι Καθώς Πρέπει!

Ένας μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις του ψαριού

 24/03/2023 09:55

ΑΙΓΑΙΟΝ Ψάρι Καθώς Πρέπει!

Η επιχείρηση που άλλαξε ριζικά την ιδέα της ψαραγοράς και αποτελεί πράγματι μια καινοτομία, όχι μόνο για τη πόλη αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν πέντε χρόνια και συνεχίζει δυναμικά, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, να προσφέρει ό,τι καλύτερο και πιο φρέσκο βγάζει η ελληνική θάλασσα.

2.jpg

Η πρώτη ψαραγορά «ΑΙΓΑΙΟΝ» λειτούργησε στο Διοικητήριο, επί της οδού Αγ. Δημητρίου 70, από μία ομάδα επιχειρηματιών με πλούσια εμπειρία 40 ετών στο χώρο των ψαριών και θαλασσινών και πλέον των 50 ετών στο χώρο της εστίασης. Ακολούθησε σύντομα η λειτουργία και της δεύτερης ψαραγοράς στο Ωραιόκαστρο, επί της οδού Θεσσαλονίκης 40, σε ένα εντυπωσιακό χώρο 500 τ.μ. προσελκύοντας το ενδιαφέρον και την αποδοχή από τον κόσμο, όχι μόνο της περιοχής του Ωραιοκάστρου και των περιχώρων, αλλά και της πόλης της Θεσσαλονίκης. Σύντομα παρουσιάστηκε η ανάγκη για την εξυπηρέτηση του κοινού της ανατολικής πλευράς της πόλης και έτσι δημιουργήθηκε η τρίτη ψαραγορά, επί της οδού Κων. Καραμανλή και Κατσιμίδη γωνία κοντά στη στάση του μετρό, σε ένα ακόμη μεγαλύτερο και άνετο χώρο 550 τ.μ. Σήμερα, οι τρεις έως τώρα ψαραγορές «ΑΙΓΑΙΟΝ», έχουν καταφέρει να γίνουν συνώνυμες των φρέσκων, «μονομερίτικων» ψαριών και θαλασσινών.

3-rD1rB.jpg

Η Ψαραγορά

Με την είσοδο μου στη ψαραγορά εντυπωσιάστηκα από τον πλούσιο εξοπλισμό του χώρου που καλύπτει σχολαστικά και απόλυτα όλα τα τμήματα της ψαραγοράς.

4.jpg

Η καθαριότητα και η παντελής έλλειψη δυσάρεστων μυρωδιών με εντυπωσίασε ευχάριστα, είναι πράγματι κάτι που δεν θα το περίμενε κανείς να το συναντήσει επισκεπτόμενος ανάλογους χώρους. Ο εντυπωσιακός πάγκος – ψυγείο, του οποίου δεν του λείπει ούτε στιγμή η απαραίτητη ποσότητα πάγου αφού αυτός παράγεται επί τόπου καθημερινά και συμπληρώνεται τακτικά, κυριαρχεί στο χώρο και φιλοξενεί επάνω του μια πλούσια ποικιλία ολόφρεσκων ψαριών και θαλασσινών.

5.jpg

Συζητώντας με τον υπεύθυνο των ψαραγορών προκύπτουν τα παρακάτω ενδιαφέροντα για την επιτυχία του concept των ψαραγορών «ΑΙΓΑΙΟΝ». Η καθημερινή τροφοδοσία από τα Αιγαιοπελαγίτικα καΐκια και τις βραβευμένες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας εγγυώνται με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτό που θα φτάσει στο τραπέζι μας είναι ότι πιο φρέσκο και ποιοτικό προσφέρει η θάλασσα. Στις ψαραγορές «ΑΙΓΑΙΟΝ» βρίσκει κανείς πάντα αυτό που θέλει αφού περισσότεροι από 350 κωδικών διακινούνται και διατηρούνται σε ψυκτικούς θαλάμους συνολικής χωρητικότητας 20 τ.μ.

6.jpg

Η διαδικασία που ακολουθείται από τον «πάγκο – ψυγείο» έως την παραλαβή των ψαριών και θαλασσινών από τον πελάτη αξίζει κανείς να την αναφέρει μιας και δεν συναντιέται κάπου αλλού.

7.jpg
8.jpg

Μετά την επιλογή τα ψάρια τοποθετούνται σε χάρτινη συσκευασία, ζυγίζονται και μεταφέρονται στο ειδικό χώρο για τον καθαρισμό τους που ασφαλώς προσφέρεται δωρεάν.

9.jpg

Ο χώρος αυτός, στον οποίο τηρούνται απαραίτητα όλες οι συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται, προσφέρει επιπλέον στον καθένα τη δυνατότητα της παρακολούθησης και ελέγχου της όλης διαδικασίας προετοιμασίας διαμέσου της ειδικής οθόνης που υπάρχει στο χώρο αναμονής ενισχύοντας την εμπιστοσύνη μας.

10.jpg

Ακολουθεί η συσκευασία των ψαριών που γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε πρωτοποριακή συσκευασία, γαλλικής τεχνολογίας, για τη διατήρηση στο ψυγείο έως και 48 ώρες, χωρίς απώλεια των φυσικών θρεπτικών συστατικών, διασφαλίζοντας παράλληλα και την ασφαλή μεταφορά σε μεγάλες αποστάσεις σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

11.jpg
12.jpg

Η κουζίνα των εύγευστων επιλογών

Από την πρώτη στιγμή αυτό που μου τράβηξε έντονα την προσοχή ήταν η «ανοιχτή κουζίνα». Η αλήθεια όμως είναι ότι ο τύπος αυτός κουζίνας αντανακλά τη διάθεση για μέγιστη διαφάνεια και σιγουριά «αυτό που βλέπεις, είναι αυτό που παίρνεις». Η ανοιχτή κουζίνα του «ΑΙΓΑΙΟΝ» τιμάει ό,τι πιο φρέσκο βγάζει η κάθε «ψαριά» σε συνταγές εμπνευσμένες και βασισμένες στην αγιορείτικη κουζίνα.

13.jpg

Η αυλαία της απόλαυσης ξεκινάει με εξαιρετικά νόστιμα πιάτα μαγειρεμένα και ψητά αποκλειστικά και μόνο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αφήνοντας τη νοστιμιά των ψαριών και θαλασσινών να πρωταγωνιστήσουν. Η απλότητα και η καθαρότητα των γεύσεων επιτρέπουν τη νοστιμιά της πρώτης ύλης να αναδειχθεί και να προσφέρει μια πραγματική ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.

14.jpg

Το μενού με τα «μονομερίτικα» ψάρια και θαλασσινά επιμελείται επώνυμος Chef και περιλαμβάνει, εκτός άλλων, φιλέτο τσιπούρας, γαλέο αγιορείτικο με πατάτες φούρνου, κριθαρότο με καλαμάρι και γαρίδες, φασόλια γίγαντες ή κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι, γαριδομακαρονάδα, γιουβέτσι θαλασσινών, φιλέτο σολομού με μπριάμ λαχανικών και πολλές ακόμα νοστιμιές, όλες μαγειρεμένες με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

15.jpg

Ακόμη μια μεγάλη ποικιλία από κρύα και ζεστά ορεκτικά, τυριά και φρέσκες σαλάτες, μέχρι θαλασσινούς μεζέδες με δημοφιλέστερα, μαρινάτο γαύρο με εσπεριδοειδή και πικάντικο dressing, καλαμάρι στη σχάρα, στο τηγάνι ή γεμιστό, τηγανιτός μπακαλιάρος, ψητή τσιπούρα ή λαβράκι με πατάτες φούρνου ή ρύζι αρωματικό, ψητά λαχανικά, σάντουιτς με σαρδέλα κι αγριόχορτα κ.ά.

16.jpg

Τις παραπάνω γεύσεις που εξασφαλίζουν την απόλυτη τέρψη κάθε ουρανίσκου που αγαπά το καλό φαγητό μπορούμε να τις απολαύσουμε είτε επί τόπου στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους – σαλόνια, είτε ακόμα και μέσα στο χώρο της ψαραγοράς, είτε στο χώρο μας με take away ή delivery σε απόλυτα λογικές τιμές.

17.jpg
18.jpg

Γεύμα στο σαλόνι

Κάτι ακόμη που χαρακτηρίζει και κάνει ξεχωριστές τις ψαραγορές «ΑΙΓΑΙΟΝ» είναι οι φιλόξενοι χώροι - σαλόνια που διαθέτει.

19.jpg
20.jpg

Σημεία αναφοράς για παρεΐστικες καταστάσεις, ξεκούρασης και χαλάρωσης, όπου μπορείς να απολαύσεις τα υπέροχα πιάτα της αγιορείτικης κουζίνας παρέα με εκλεκτούς, μερακλίδικους Θαλασσομεζέδες – Ουζομεζέδες που προέρχονται απευθείας από την αφθονία του πάγκου – ψυγείου, συνοδεία από επιλεγμένα αποστάγματα και κρασιά.

21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg

Τip 1: Κατεβάστε το App του «Αιγαίον» μέσα από το Website της επιχείρησης, για να παρακολουθήσετε όλα τα νέα και τις προσφορές!

Tip 2: Όλα τα προϊόντα των καταστημάτων του «Αιγαίον» διατίθενται και διαδικτυακά, μέσω e-food, Box, Wolt.


Διευθύνσεις καταστημάτων:

Αγίου Δημητρίου 70, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 214000 και 2310 214001

Θεσσαλονίκης 40, Ωραιόκαστρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 695444 και 2310 695666

Κατσιμίδη 26-28 (γωνία με Κωνσταντίνου Καραμανλή)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2312 310033

Website

Facebook

Instagram



Η επιχείρηση που άλλαξε ριζικά την ιδέα της ψαραγοράς και αποτελεί πράγματι μια καινοτομία, όχι μόνο για τη πόλη αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν πέντε χρόνια και συνεχίζει δυναμικά, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, να προσφέρει ό,τι καλύτερο και πιο φρέσκο βγάζει η ελληνική θάλασσα.

2.jpg

Η πρώτη ψαραγορά «ΑΙΓΑΙΟΝ» λειτούργησε στο Διοικητήριο, επί της οδού Αγ. Δημητρίου 70, από μία ομάδα επιχειρηματιών με πλούσια εμπειρία 40 ετών στο χώρο των ψαριών και θαλασσινών και πλέον των 50 ετών στο χώρο της εστίασης. Ακολούθησε σύντομα η λειτουργία και της δεύτερης ψαραγοράς στο Ωραιόκαστρο, επί της οδού Θεσσαλονίκης 40, σε ένα εντυπωσιακό χώρο 500 τ.μ. προσελκύοντας το ενδιαφέρον και την αποδοχή από τον κόσμο, όχι μόνο της περιοχής του Ωραιοκάστρου και των περιχώρων, αλλά και της πόλης της Θεσσαλονίκης. Σύντομα παρουσιάστηκε η ανάγκη για την εξυπηρέτηση του κοινού της ανατολικής πλευράς της πόλης και έτσι δημιουργήθηκε η τρίτη ψαραγορά, επί της οδού Κων. Καραμανλή και Κατσιμίδη γωνία κοντά στη στάση του μετρό, σε ένα ακόμη μεγαλύτερο και άνετο χώρο 550 τ.μ. Σήμερα, οι τρεις έως τώρα ψαραγορές «ΑΙΓΑΙΟΝ», έχουν καταφέρει να γίνουν συνώνυμες των φρέσκων, «μονομερίτικων» ψαριών και θαλασσινών.

3-rD1rB.jpg

Η Ψαραγορά

Με την είσοδο μου στη ψαραγορά εντυπωσιάστηκα από τον πλούσιο εξοπλισμό του χώρου που καλύπτει σχολαστικά και απόλυτα όλα τα τμήματα της ψαραγοράς.

4.jpg

Η καθαριότητα και η παντελής έλλειψη δυσάρεστων μυρωδιών με εντυπωσίασε ευχάριστα, είναι πράγματι κάτι που δεν θα το περίμενε κανείς να το συναντήσει επισκεπτόμενος ανάλογους χώρους. Ο εντυπωσιακός πάγκος – ψυγείο, του οποίου δεν του λείπει ούτε στιγμή η απαραίτητη ποσότητα πάγου αφού αυτός παράγεται επί τόπου καθημερινά και συμπληρώνεται τακτικά, κυριαρχεί στο χώρο και φιλοξενεί επάνω του μια πλούσια ποικιλία ολόφρεσκων ψαριών και θαλασσινών.

5.jpg

Συζητώντας με τον υπεύθυνο των ψαραγορών προκύπτουν τα παρακάτω ενδιαφέροντα για την επιτυχία του concept των ψαραγορών «ΑΙΓΑΙΟΝ». Η καθημερινή τροφοδοσία από τα Αιγαιοπελαγίτικα καΐκια και τις βραβευμένες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας εγγυώνται με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτό που θα φτάσει στο τραπέζι μας είναι ότι πιο φρέσκο και ποιοτικό προσφέρει η θάλασσα. Στις ψαραγορές «ΑΙΓΑΙΟΝ» βρίσκει κανείς πάντα αυτό που θέλει αφού περισσότεροι από 350 κωδικών διακινούνται και διατηρούνται σε ψυκτικούς θαλάμους συνολικής χωρητικότητας 20 τ.μ.

6.jpg

Η διαδικασία που ακολουθείται από τον «πάγκο – ψυγείο» έως την παραλαβή των ψαριών και θαλασσινών από τον πελάτη αξίζει κανείς να την αναφέρει μιας και δεν συναντιέται κάπου αλλού.

7.jpg
8.jpg

Μετά την επιλογή τα ψάρια τοποθετούνται σε χάρτινη συσκευασία, ζυγίζονται και μεταφέρονται στο ειδικό χώρο για τον καθαρισμό τους που ασφαλώς προσφέρεται δωρεάν.

9.jpg

Ο χώρος αυτός, στον οποίο τηρούνται απαραίτητα όλες οι συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται, προσφέρει επιπλέον στον καθένα τη δυνατότητα της παρακολούθησης και ελέγχου της όλης διαδικασίας προετοιμασίας διαμέσου της ειδικής οθόνης που υπάρχει στο χώρο αναμονής ενισχύοντας την εμπιστοσύνη μας.

10.jpg

Ακολουθεί η συσκευασία των ψαριών που γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε πρωτοποριακή συσκευασία, γαλλικής τεχνολογίας, για τη διατήρηση στο ψυγείο έως και 48 ώρες, χωρίς απώλεια των φυσικών θρεπτικών συστατικών, διασφαλίζοντας παράλληλα και την ασφαλή μεταφορά σε μεγάλες αποστάσεις σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

11.jpg
12.jpg

Η κουζίνα των εύγευστων επιλογών

Από την πρώτη στιγμή αυτό που μου τράβηξε έντονα την προσοχή ήταν η «ανοιχτή κουζίνα». Η αλήθεια όμως είναι ότι ο τύπος αυτός κουζίνας αντανακλά τη διάθεση για μέγιστη διαφάνεια και σιγουριά «αυτό που βλέπεις, είναι αυτό που παίρνεις». Η ανοιχτή κουζίνα του «ΑΙΓΑΙΟΝ» τιμάει ό,τι πιο φρέσκο βγάζει η κάθε «ψαριά» σε συνταγές εμπνευσμένες και βασισμένες στην αγιορείτικη κουζίνα.

13.jpg

Η αυλαία της απόλαυσης ξεκινάει με εξαιρετικά νόστιμα πιάτα μαγειρεμένα και ψητά αποκλειστικά και μόνο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αφήνοντας τη νοστιμιά των ψαριών και θαλασσινών να πρωταγωνιστήσουν. Η απλότητα και η καθαρότητα των γεύσεων επιτρέπουν τη νοστιμιά της πρώτης ύλης να αναδειχθεί και να προσφέρει μια πραγματική ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.

14.jpg

Το μενού με τα «μονομερίτικα» ψάρια και θαλασσινά επιμελείται επώνυμος Chef και περιλαμβάνει, εκτός άλλων, φιλέτο τσιπούρας, γαλέο αγιορείτικο με πατάτες φούρνου, κριθαρότο με καλαμάρι και γαρίδες, φασόλια γίγαντες ή κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι, γαριδομακαρονάδα, γιουβέτσι θαλασσινών, φιλέτο σολομού με μπριάμ λαχανικών και πολλές ακόμα νοστιμιές, όλες μαγειρεμένες με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

15.jpg

Ακόμη μια μεγάλη ποικιλία από κρύα και ζεστά ορεκτικά, τυριά και φρέσκες σαλάτες, μέχρι θαλασσινούς μεζέδες με δημοφιλέστερα, μαρινάτο γαύρο με εσπεριδοειδή και πικάντικο dressing, καλαμάρι στη σχάρα, στο τηγάνι ή γεμιστό, τηγανιτός μπακαλιάρος, ψητή τσιπούρα ή λαβράκι με πατάτες φούρνου ή ρύζι αρωματικό, ψητά λαχανικά, σάντουιτς με σαρδέλα κι αγριόχορτα κ.ά.

16.jpg

Τις παραπάνω γεύσεις που εξασφαλίζουν την απόλυτη τέρψη κάθε ουρανίσκου που αγαπά το καλό φαγητό μπορούμε να τις απολαύσουμε είτε επί τόπου στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους – σαλόνια, είτε ακόμα και μέσα στο χώρο της ψαραγοράς, είτε στο χώρο μας με take away ή delivery σε απόλυτα λογικές τιμές.

17.jpg
18.jpg

Γεύμα στο σαλόνι

Κάτι ακόμη που χαρακτηρίζει και κάνει ξεχωριστές τις ψαραγορές «ΑΙΓΑΙΟΝ» είναι οι φιλόξενοι χώροι - σαλόνια που διαθέτει.

19.jpg
20.jpg

Σημεία αναφοράς για παρεΐστικες καταστάσεις, ξεκούρασης και χαλάρωσης, όπου μπορείς να απολαύσεις τα υπέροχα πιάτα της αγιορείτικης κουζίνας παρέα με εκλεκτούς, μερακλίδικους Θαλασσομεζέδες – Ουζομεζέδες που προέρχονται απευθείας από την αφθονία του πάγκου – ψυγείου, συνοδεία από επιλεγμένα αποστάγματα και κρασιά.

21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg

Τip 1: Κατεβάστε το App του «Αιγαίον» μέσα από το Website της επιχείρησης, για να παρακολουθήσετε όλα τα νέα και τις προσφορές!

Tip 2: Όλα τα προϊόντα των καταστημάτων του «Αιγαίον» διατίθενται και διαδικτυακά, μέσω e-food, Box, Wolt.


Διευθύνσεις καταστημάτων:

Αγίου Δημητρίου 70, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 214000 και 2310 214001

Θεσσαλονίκης 40, Ωραιόκαστρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 695444 και 2310 695666

Κατσιμίδη 26-28 (γωνία με Κωνσταντίνου Καραμανλή)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2312 310033

Website

Facebook

Instagram



ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία