Λόγια του Βαρδάρη

  • Αμήχανος ο Ανδρουλάκης μπροστά σε Βούγια και Λεκάκη
    02/02/2019 21:24

    Αμήχανος ο Ανδρουλάκης μπροστά σε Βούγια και Λεκάκη

    Εμφανής ήταν η αμηχανία του Νίκου Ανδρουλάκη στην εκδήλωση κοπής πίτας των ΝΕ Α’ και Β´ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ, όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει για τις υποψηφιότητες στον δήμο Θεσσαλονίκης. Αν και την Πέμπτη, ο Σπύρος Βούγιας έλαβε επίσημα την στήριξη του ΚΙΝΑΛ, με σχετική ανακοίνωση, ο ευρωβουλευτής δεν ανέφερε το όνομά του αλλά κράτησε ουδέτερη στάση, καθώς στην αίθουσα βρισκόταν και το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Πετρός Λεκάκης που επίσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη.

    Συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους πως οποία κι αν είναι η επιλογή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στον β´ γύρο πρέπει μα συσπειρωθούν στο πρόσωπο που θα είναι προσκείμενος στο ΚΙΝΑΛ.

     Επιμένοντας στον β´ γύρο ανέφερε «στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στο β´ γύρο κανείς δεν πρέπει να κοιτάξει πουθενά εκτός της δημοκρατικής παράταξης. Στο β´ γύρο πρέπει να είμαστε μια γροθιά απέναντι σε αυτούς που κάνουν παιχνίδια στην και στην αυτοδιοίκηση».

    Τα λόγια αυτά σε κάποιους δημιούργησαν χαμόγελα, ενώ σε άλλους προβληματισμό. Μάλιστα, στελέχη του ΚΙΝΑΛ όταν τελείωσε η εκδήλωση πλησίασαν τον ευρωβουλευτή και του εξέφρασαν έντονα την διαμαρτυρία τους που δεν υπέδειξε τον Σπύρο Βούγια ως επιλογή για τον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς η «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» στηρίζεται επίσημα από το κόμμα.


    Οι δυο υποψήφιοι δήμαρχοι αν και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι θέσεις τους βρίσκονταν σε απόσταση, νωρίτερα χαιρετήθηκαν και ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον «καλό αγώνα».