ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο τα μεσάνυχτα - Νεκρός ο οδηγός, τραυματίας ο συνοδηγός (βίντεο)

MakThes Team13 Ιανουαρίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12.01.2024), με έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Σύμφωνα με το OPEN, το τροχαίο έγινε στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Παλαιού Σταθμού και Βουτυρά, στην είσοδο της πόλης. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μία νησίδα, με κατεύθυνση το κέντρο, έκοψε δύο δέντρα μικρού μεγέθους, “καρφώθηκε” σε κολώνα και ανετράπη.

Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος, ενώ ο συνοδηγός διακομίσθηκε τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας έχουν ήδη παραγγελθεί τοξικολογικές εξετάσεις.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι στην ανακοίνωση της Αστυνομικής διεύθυνσης για το δυστύχημα αναφέρεται μόνον ο οδηγός που κατέληξε:

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (13-01-2024) στην συμβολή των οδών Παλαιού Σταθμού με Σταύρου Βουτηρά (ρεύμα προς κέντρο πόλης), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε ρυθμιστική πινακίδα, δύο δέντρα και κολώνα φωτισμού και ανετράπη επί της διαχωριστικής νησίδας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Η κολώνα φωτισμού αποκολλήθηκε και έπεσε σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία βρισκόντουσαν σε προσωρινή διακοπή πορείας προ ερυθρού σηματοδότη στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Ο θανών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.