ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαζεύουν υπογραφές για να μην «στηθούν» προεδρικές κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ (φωτ.)

Βαγγέλης Στολάκης24 Φεβρουαρίου 2024

Υπογραφές, ώστε να κατατεθεί ψήφισμα στο προεδρείου του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και να τεθεί προς ψήφιση, ώστε να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συλλέγουν στελέχη του κόμματος κατά την σημερινή, τρίτη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου.

Μάλιστα, κατά την βόλτα του στους χώρους του συνεδρίου ενημερώθηκε και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στον οποίο ζητήθηκε να υπογράψει με τον ίδιο να φέρεται να απαντά, σύμφωνα με πληροφορίες: «Λυπάμαι δεν μπορώ. Δεν μπορώ να γίνω Ιφιγένεια. Και θέλω καθαρή λύση».


Στο ψήφισμα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «ο πρόεδρος και τα όργανα κάθε βαθμού έχουν την απόλυτη υποχρέωση να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στις ευρωεκλογές συντεταγμένα και αποφασιστικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε εσωστρεφή διαδικασία που θα πήξει την αξιοπιστία μας και στη συνέχεια με άνεση χρόνου, να προχωρήσουμε στην αναγκαία οργανωτική και καταστατική αναδιοργάνωση του κόμματος που θα του επιτρέψει να παίξει τον ρόλο που όλες και όλοι θέλουμε για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής κοινωνίας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.