ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Έντονο φραστικό επεισόδιο του Κασσελάκη με τον πρώην οικονομικό διευθυντή του κόμματος

MakThes Team06 Ιουλίου 2024

Έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Θύμιο Γεωργόπουλο, πρώην υπεύθυνο οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε πριν από λίγο έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε φραστικά στον Θύμιο Γεωργόπουλο, επειδή ο τελευταίος μιλούσε με δημοσιογράφους. Περνώντας από το σημείο προκειμένου να μπει στην αίθουσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε απευθυνόμενος στον Θύμιο Γεωργόπουλο πως «αυτά πρέπει να τα λες μέσα στα όργανα» και πως «αυτό που κάνεις είναι αντικαταστατικό».

«Όσα τους λέω τα είπα και μέσα, αλλά έλειπες», του απάντησε ο κ. Γεωργόπουλος. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως έθεσε το ερώτημα του ποια σκοπιμότητα εξυπηρέτησε η επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα μέσω να αναφορών σε «μαύρο χρήμα».

Επίσης ο Θύμιος Γεωργόπουλος έθεσε θέμα εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτώμενος για ποιο λόγο γίνεται τέτοια συζήτηση για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έθεσε και ερώτημα σχετικά με το γιατί υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του κτιρίου της Κουμουνδούρου.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.