Η ακρίβεια μαστίζει την ελληνική κοινωνία και προκαλεί μεγάλα προβλήματα στα νοικοκυριά. Έτσι μετά τα φρούτα και τα λαχανικά, η ακρίβεια βάζει στο στόχαστρο τα ψάρια και τα θαλασσινά.
Οι καταναλωτές πρέπει να βάλουν όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη με τους ιχθυοπώλες να τονίζουν πως δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα από τις ανατιμήσεις τα προϊόντα τους.
Σύμφωνα με τον ιχθυοπώλη Αντώνη Στεφανίδη, μπορούμε να βρούμε:
– Γαύρο και κολιό στα 4,90€
– Προσφυγάκι στα 7,90€
– Ψάρια για σούπα από 3,90€
– Μελανούρια στα 9,90€
– Καλαμαριά στα 13,90€
– Τσιπούρα ιχθυοτροφείου στα 7,90€
– Σφυρίδα στα 40€
– Φαγκρί στα 34€.