ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εύοσμος: Στο «κόκκινο» οι επιχειρήσεις για τη μεγάλη γιορτή της αγοράς που κερδίζει το παραδοσιακό κέντρο της πόλης

Φανή Σοβιτσλή21 Αυγούστου 2024

Με σύνθημα η «2η Λευκή Νύχτα έφτασε και ο Εύοσμος θα γίνει και πάλι το κέντρο της πόλης» επιχειρηματίες, φορείς και συλλογικότητες της περιοχής προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, φιλοδοξώντας να «σπάσει ταμεία», προσελκύοντας χιλιάδες νέους επισκέπτες.

Ο φθινοπωρινός θεσμός που άρχισε πέρυσι για πρώτη φορά, κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις των κατοίκων και των επισκεπτών, αλλά και να τονώσει τα ταμεία των πάσης φύσεως επιχειρήσεων, εστίαση και εμπορικά καταστήματα, τα οποία προσέφεραν ποιότητα και πολύ καλές τιμές.

Ήδη σε συνεργασία με τον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, που είναι συνδιοργανωτής, σχεδιάζονται με βάση τους χάρτες της περιοχής, τα τμήματα των οδών, όπως της Μεγάλου Αλεξάνδρου, που θα πεζοδρομηθούν, ενώ καθορίζονται και οι περίμετροι όπου θα απαγορευτεί και θα επιτραπεί η στάθμευση των οχημάτων.

Φέτος, όπως τονίζει στο makthes.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου - Κορδελιού Κώστας Βασιλειάδης η Λευκή Νύχτα θα είναι εξίσου ξεχωριστή, με πολλές και πλούσιες εκδηλώσεις, μουσικές και αθλητικές, για μικρούς και μεγάλους, προβάλλοντας την αγορά της περιοχής που καταγράφει διαρκώς ανοδική πορεία.

«Θα βρεθούμε πάλι στο ίδιο μέρος, την ίδια μέρα, σε μια γιορτή που θα αρχίσει το απόγευμα και θα διαρκέσει ως αργά τη νύχτα, παρέα με τους κατοίκους και τους επισκέπτες που έδειξαν την προτίμησή τους στον Εύοσμο από πέρυσι» ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης.

Έκανε λόγο για ένα μεγάλο στοίχημα που βάζει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου - Κορδελιού, και σκοπεύει να το κερδίσει, αφού υπολογίζει αύξηση των επισκεπτών που πέρυσι ανήλθαν περίπου στις 35.000. «Φέτος στοχεύουμε σε 10.000 περισσότερους και για αυτό προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Όλες οι επιχειρήσεις θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και να τον κάνουν να περάσει όμορφα» σημείωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

Κληθείς πάντως να απαντήσει που οφείλεται η μεγάλη επιτυχία της γιορτής, είπε πως είναι η ίδια η αγορά, οι άνθρωποί της και η δυναμική της, η πολύ καλή οργάνωση και προετοιμασία, η αισθητική και η ποιότητα σε όλο το φάσμα των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν. «Τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά θα κρατήσουμε και φέτος, γιατί ο κόσμος έρχεται να περάσει καλά, να ψωνίσει και να διασκεδάσει» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Οι εκδηλώσεις και οι εκπλήξεις

Στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας, η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου έχει οργανώσει σειρά εκδηλώσεων, στέλνοντας το μήνυμα «Στις 14 Σεπτεμβρίου… Πάμε Εύοσμο». Από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 12 τα ξημερώματα κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη ψυχαγωγία και εκπλήξεις και ταυτόχρονα να στηρίξουν έμπρακτα την τοπική αγορά του Ευόσμου.

Μια από αυτές θα είναι η μεγάλη συναυλία που θα δώσει η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, παρασύροντας τον κόσμο σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι.

«Εκτός από τη συναυλία θα έχουμε και πολλές μικρές σκηνές με μουσικά σχήματα και μουσική που αγαπά ιδιαίτερα η νεολαία, αθλητικά δρώμενα, διαγωνισμούς , DJs,
χορό, μεγάλα δώρα, αμέτρητες δράσεις για παιδιά, καθώς και τη συμμετοχή δεκάδων πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής» τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασιλειάδης.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις μεγάλες εκπτώσεις που θα κάνουν τα καταστήματα σε όλα τα είδη, προσφέροντας καλή ποιότητα και καλές τιμές στους καταναλωτές.



This page might use cookies if your analytics vendor requires them.