ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Έρπουσα… διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στον Εύοσμο - Επιτέθηκαν με πυροσβεστήρα σε αστυνομικούς (βίντεο)

Θεολόγος Ηλιού02 Οκτωβρίου 2024

Θρασύτατοι ήταν οι δράστες που διέρρηξαν σήμερα τα ξημερώματα κοσμηματοπωλείο στον Εύοσμο, καθώς προχώρησαν σε διάρρηξη την ώρα που υπήρχε διέλευση στο σημείο ενώ στη συνέχεια δεν δίστασαν να επιτεθούν… με πυροσβεστήρα.


Λίγο πριν τις 5:00 τρία άτομα βρέθηκαν έξω από κοσμηματοπωλείο στον Εύοσμο και με βαριοπούλα έσπασαν την τζαμαρία ενώ σήκωσαν τα στόρια με τα χέρια τους. Το προστατευτικό ρολό κατάφεραν να το σηκώσουν ελάχιστα ωστόσο ήταν αρκετό για να μπουν στο μαγαζί έρποντας. Οι τρεις δράστες κυριολεκτικά έσυραν τα κορμιά τους κάτω από το στόρι, μπήκαν μέσα, πήραν κοσμήματα αξίας απο την βιτρίνα και τα ράφια και αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο.

Την στιγμή που διέφευγαν οι δράστες, σύμφωνα με μάρτυρες, από το σημείο περνούσε περιπολικό της ΕΛΑΣ και τους ακολούθησε. Ωστόσο οι δράστες είχαν μαζί τους έναν πυροσβεστήρα και το άνοιξαν προς τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να σταματήσουν να τους ακολουθούν.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το makthes.gr, φαίνονται οι δράστες να ανεβαίνουν στο πεζοδρόμιο και να σταθμεύουν μπροστά ακριβώς από το κατάστημα. Ο ένας από τους τρεις προσπαθεί στην αρχή να παραβιάσει τα στόρια.

Από την έρευνα της ΕΛΑΣ προέκυψε ότι το ΙΧ που χρησιμοποίησαν το είχαν κλέψει νωρίτερα.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.