ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ 88η ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

88η ΔΕΘ: Εντυπωσίασαν τα ψηφιακά πυροτεχνήματα- 500 drones φώτισαν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης (Υπέροχες εικόνες)

MakThes Team08 Σεπτεμβρίου 2024


Με 500 drones φωτίστηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ ο ουρανός της Θεσσαλονίκης. Το ξεχωριστό drone light show, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά με αφορμή την 88η ΔΕΘ, κατάφερε να προσελκύσει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων που έσπευσαν να απαθανατίσουν το εντυπωσιακό θέαμα.

Τα drones πραγματοποίησαν διαφορετικούς σχηματισμούς στον ουρανό «ζωγραφίζοντας» τον Λευκό Πύργο, τον Πύργο του ΟΤΕ καθώς και τον αριθμό 88.

Τα 500 drones, μετέτρεψαν τον ουρανό σε έναν πολύχρωμο καμβά με τρισδιάστατες φιγούρες, κινούμενα σχήματα, με κάποια από αυτά να σχετίζονται με τον θρυλικό Σκαραβαίο, που σήμερα παρέλασε μέσα στην Έκθεση, το logo της ΔΕΘ Helexpo και του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που εναλλάσσονταν μεταξύ τους, με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Λίγο μετά την έναρξη του προγράμματος από τους Gipsy Kings, συνολικά 500 drone δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρισδιάστατο θέαμα που κράτησε για περίπου 15 λεπτά. Το show, με ένα διαφορετικό σενάριο έρχεται από το Los Angeles όπου παρουσιάστηκε για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

Το σόου σχεδίασε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στο σχεδιασμό τέτοιων θεαμάτων, η Grizzly Entertainment.

Κάτοικοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης ένα drone light show που απείχε αρκετά από την ρίψη πυροτεχνημάτων, που παραδοσιακά διοργανωνόταν κατά την διάρκεια της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ Helexpo κ. Κυριάκο Ποζρικίδη, το συγκεκριμένο show σχεδιάστηκε από μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο. «Φέτος γιορτάζουμε όπως παλιά, με σύγχρονο όμως τρόπο, χωρίς παρατράγουδα, χωρίς να τρομάζουν τα κατοικίδια και χωρίς να κινδυνεύσει το Σεΐχ Σου».

Ωστόσο, για εκείνους που δεν πρόλαβαν να απολαύσουν το σημερινό θέαμα, θα ακολουθήσει ακόμα ένα drone light show που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/9 στις 21.00, τελευταία ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης.




This page might use cookies if your analytics vendor requires them.