ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ 88η ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

88η ΔΕΘ: Γιατί ακύρωσε η Πάολα την εμφάνισή της

MakThes Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής υπήρχε στο πρόγραμμα των συναυλιών της 88ης ΔΕΘ, μετά την ακύρωση της συναυλίας της Πάολα την τελευταία ημέρα της έκθεσης. 

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε νέα συμφωνία, ενώ έχει άρχισε ήδη η έκθεση, ώστε να υπάρξει αντικατάσταση για την αυλαία της ΔΕΘ, που πάντα φροντίσουν να κλείνουν με ένα μεγάλο όνομα για να υπάρχει και μεγάλη προσέλευση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης της ΔΕΘ - Helexpo, η δημοφιλής τραγουδίστρια ακύρωσε την εμφάνισή της για λόγους ανωτέρας βίας, χωρίς να αναφέρουν περισσότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ο λόγος που φέρεται να μην μπορεί να εμφανιστεί η Πάολα είναι μια χειρουργική επέμβαση που έκανε πριν από λίγο καιρό στο πόδι της.

Οι συναυλίες της ΔΕΘ, κλείνονται από νωρίς το καλοκαίρι και το πρόγραμμα είναι πάντα έτοιμο αρχές Αυγούστου. Όταν η τραγουδίστρια δέχθηκε την πρόταση, είχε κάνει ήδη την επέμβαση αλλά η ίδια και οι συνεργάτες πίστευαν πως μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρώσει την περίοδο αποθεραπείας της και θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Ωστόσο, φαίνεται πως ακόμα δεν μπορεί να έχει ελευθερία κινήσεων και αποφασίστηκε να μην ανεβεί στην σκηνή της 88ης ΔΕΘ. Μάλιστα, στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση πριν λίγο καιρό σε γάμο συνεργάτη της ήταν εμφανές ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο πόδι της και είχε πατερίτσες.

Η ΔΕΘ - Helexpo χρόνο παρά χρόνο σχεδόν πάντα επιλέγει την γνωστή τραγουδίστρια για να συμμετέχει στο στο πρόγραμμα συναυλιών και συνήθως τραγουδάει την τελευταία μέρα της έκθεσης. Ο λόγος σαφώς είναι η προσέλευση, καθώς όπως έχουν δηλώσει στελέχη της διοίκησης έχει παρατηρηθεί ότι κάθε φορά που εμφανίζεται η Πάολα στη ΔΕΘ, κόβονται τα περισσότερα εισιτήρια της εβδομάδας.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες ακούστηκε ότι η τραγουδίστρια ακύρωσε την εμφάνισή της στην ΔΕΘ λόγω άλλης επαγγελματικής υποχρέωσης στη Θεσσαλονίκη στο επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά όπως φαίνεται το σενάριο αυτό δεν ισχύει τελικά.

Τη θέση της Πάολα στην αυλαία της ΔΕΘ, θα πάρει η Κατερίνα Λιόλιου.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.