ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμαλιάδα: Στο χειρουργείο η 10χρονη που πυροβολήθηκε από τον αδελφό της - Συνελήφθη ο παππούς

MakThes Team24 Μαρτίου 2023

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί η 10χρονη που δέχτηκε τα «πυρά» του ανήλικου αδερφού της, όταν εκείνος την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στον μηρό, στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη στην Αμαλιάδα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το τραύμα που προκλήθηκε είναι διαμπερές και οι γιατροί του Καραμανδάνειο στην Πάτρα, όπου μεταφέρθηκε εκτάκτως το κορίτσι, είπαν πως είναι αρκετά σοβαρό.

Στην αστυνομία κρατούνται ο παππούς και ο αδελφός της 10χρονης

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως ο παππούς έχει συλληφθεί για πλημμελή φύλαξη του όπλου. Την ίδια στιγμή, ο ανήλικος αδερφός του κοριτσιού εξετάζεται από τους αστυνομικούς για το περιστατικό.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr τα παιδιά έπαιζαν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι του παππού τους, όταν ο αδερφός εμφανίστηκε με την καραμπίνα. Κανένας δεν αντιλήφθηκε ότι ο ανήλικος είχε πάρει το γεμάτο όπλο. Λεπτά αργότερα συνέβη η παρ' ολίγον τραγωδία.

Συγκεκριμένα, καθώς τα παιδιά έπαιζαν, το ανήλικο αγόρι φαίνεται να κρατούσε το όπλο, το οποίο δεν μπορούσε να σηκώσει ψηλότερα και έτσι πυροβόλησε στο πόδι την αδερφή του.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ, είναι είτε ότι το αγόρι τράβηξε καταλάθος την σκανδάλη, είτε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.