ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αν ήμουν εγώ στη θέση του Αντώνη θα με διώχνατε;» - Ξεσπά η Ερριέτα Κούρκουλου Λάτση για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon

MakThes Team07 Σεπτεμβρίου 2023

Την οργή της εκδήλωσε για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon, η Ερριέτα Κούρκουλου Λάτση η οποία ξεσπά κατά της πλοιοκτήτριας εταιρίες με ανάρτησή της.
«Αναρωτιέμαι, (άδικα βέβαια) αν είχα σκάσει εγώ - ή οποιοσδήποτε πλούσιος με δύο αυτοκίνητα ασφάλειας από πίσω, θα μας απαγορευόταν η είσοδος ή θα καθυστερούσε όλο το καράβι μέχρι να φτάσουμε και θα μας κερνούσαν μαργαρίτες; Γιατί αυτοί είστε- εκεί που σας παίρνει τα κάνετε! Αλλά το βίντεο δεν το περιμένατε! Ελπίζατε ότι θα το περάσουν για "ατύχημα"» έγραψε στο instagram.

Χθες έγραψε το παρακάτω κείμενο, πάλι με αφορμή τον θάνατο του Αντώνη.

Μια αυθόρμητη κίνηση… Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, γιατί στον αυθορμητισμό ξεσκεπάζεται ο εσωτερικός μας κόσμος. Ένα χαμόγελο, ή ένα θυμωμένο βλέμμα. Ένα καλημέρα, ή ένα ξέσπασμα σε έναν άγνωστο. Ένα νεύμα «δεν πειράζει», ή μια μούντζα στο τιμόνι. Ένα χέρι βοηθείας για να ανέβει ένα νέο παιδί στο πλοίο να πάει στους αγαπημένους του, ή μία σπρωξιά που θα οδηγήσει στο να μην τους ξαναδεί ποτέ.
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.