ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα όπου θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

MakThes Team19 Μαΐου 2023

Τα εκλογικά κέντρα στα οποία θα ψηφίσουν μεθαύριο, Κυριακή 21 Μαΐου, οι πολιτικοί αρχηγοί γνωστοποίησαν τα πολιτικά κόμματα με σχετικές ανακοινώσεις τους.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ψηφίσει στο 361 Εκλογικό Τμήμα στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς επί της οδού Ολυμπιονικών 2 & Πλατεία Πολιτείας στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί στις 09:30 το πρωί στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, στο 27o και 30o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών Χιλιανδαρίου 2-4 στην Κυψέλη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, θα ψηφίσει στο 195 Ε.Τ., στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου στην οδό Κανάρη 40 στην Κρήτη.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 το πρωί στο 152ο εκλογικό τμήμα στη Λαμία από όπου κατάγεται.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, ανακοινώθηκε ότι θα ψηφίσει στο 1072 Ε.Τ., στο 2o δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου επί της Αχιλλέως 34 στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα ψηφίσει στη Θεσσαλονίκη στο 375 Ε.Τ., εντός του 1ου δημοτικού σχολείου Πανοράματος.

Πέραν των πολιτικών αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά της στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.