ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχιαστική φωτογραφία του πατροκτόνου στα Καλύβια - Αυτά είναι τα μαχαίρια με τα οποία σκότωσε ο 16χρονος

MakThes Team23 Δεκεμβρίου 2023

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα μαχαίρια, με τα οποία σκότωσε ο 16χρονος τον 71χρονο πατέρα του στα Καλύβια, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr στη φωτογραφία απεικονίζονται τα δύο μαχαίρια, το ένα χωρίς λαβή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασε κατά τη διάρκεια της επίθεσης του 16χρονου στον 71χρονο.

Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία στα Καλύβια

Η σοκαριστική οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή, περίπου στις 21:20 το βράδυ, όταν ο 16χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, από βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 16χρονος περίμενε στην είσοδο του πρώτου ορόφου, κρατώντας τα μαχαίρια που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Όταν ο πατέρας του μπήκε στο σπίτι, ο 16χρονος του επιτέθηκε, μαχαιρώνοντάς τον στον λαιμό, το πρόσωπο και τον θώρακα.

Ο 71χρονος προσπάθησε να φύγει, κατεβαίνοντας τη σκάλα, μέχρι που κατέληξε στον αύλειο χώρο. Εκεί, εντοπίστηκε η σορός του.

Ο 16χρονος, μετά το έγκλημα, ενημέρωσε τηλεφωνικά ένα φιλικό του πρόσωπο και τη μητέρα του για την πράξη του.

Στο σπίτι στα Καλύβια έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι και μετέφεραν τον δράστη στην ΥΑΝΑΑ, όπου συνελήφθη.

Στον τόπο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαχαίρι, μία λάμα μαχαιριού και μία λαβή. Τα κατασχεθέντα, αλλά και τα ρούχα του 16χρονου θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.