ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνθρακες ο θησαυρός: Τι βρήκαν οι αρχές στο στικάκι που απειλούσε να «κάψει» πολιτικούς και καλλιτέχνες (βίντεο)

MakThes Team17 Οκτωβρίου 2022

«Άνθρακες ο θησαυρός» που ισχυριζόταν πως είχε στα χέρια της η Ντίνα Καρατζιώτη που είχε αυτοπροσδιοριστεί ως πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Η Ντίνα Καρατζιώτη είχε βρεθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων υποστηρίζοντας πως έχει στην κατοχή της στικάκι το οποίο περιέχει υλικό από κάμερες ασφαλείας οίκου ανοχής που απεικονίζεται ο Ηλίας Μίχος με τη 12χρονη που βιαζόταν συστηματικά.

Η ανακρίτρια είχε διώξει την κυρία Καρατζιώτη και την παρέπεμψε στη ΓΑΔΑ. Η ίδια πήγε να καταθέσει και έδωσε το στικάκι στις Αρχές.

Σύμφωνα με τον ALPHA, το στικάκι που παρέδωσε η Ντίνα Καρατζιώτη στην αστυνομία περιείχε… λαϊκά τραγούδια. Η ίδια έδειχνε επιδεικτικά το στικάκι στις κάμερες και υποστήριζε πως στο στικάκι υπήρχαν ονόματα επωνύμων που βίαζαν την 12χρονη.

Προκάλεσε αναστάτωση

«Ήρθα να καταθέσω γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα» είχε πει στις κάμερες την Τετάρτη (12/1) η Ντίνα Καρατζιώτη και υποστήριξε ότι: «Ο Ηλίας Μίχος ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι».

Σε ερώτηση για το αν η ανήλικη ήταν η 12χρονη απάντησε «βεβαίως, το έφερνε να πάει με πελάτες και επώνυμους πελάτες».

Η Ντίνα Καρατζιώτη είπε πως δεν γνώριζε αφού δεν ήταν στον οίκο ανοχής όταν πήγαινε ο κατηγορούμενος και «αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν τρεις μήνες». «Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό» ισχυρίστηκε.

«Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου» είπε η Ντίνα Καρατζιώτη και έδειξε ένα στικάκι λέγοντας πως στον οίκο ανοχής «έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα».

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.