ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Απίστευτη ταλαιπωρία για οδηγούς στο Δερβένι - Μεγάλο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων

MakThes Team02 Αυγούστου 2023

Απίστευτη ταλαιπωρία καταγγέλλουν οδηγοί στο makthes.gr πως υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Δερβένι στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με οδηγούς που επικοινώνησαν με το makthes.gr αυτή την ώρα έχει κλείσει ο δρόμος για να απομακρυνθεί νταλίκα η οποία νωρίτερα σήμερα στο ίδιο σημείο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Όπως ανέφερε οδηγός δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την Τροχαία αναφορικά με το πόση ώρα θα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απομάκρυνσης του μεγάλου οχήματος.

Σύμφωνα με την τροχαία, δεν μπορεί να γινει εκτροπή της κυκλοφορίας καθότι το σημείο δεν επιδεχεται εκτροπές. 

Στο σημείο υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα, όλα κολλημένα.

Ενώ αρχικά λειτουργούσαν δύο λωρίδες, αυτή τη στιγμή στην κυκλοφορία έχει δοθεί μόνο η αριστερή λωρίδα καθώς στο σημείο του ατυχήματος υπάρχουν δύο νταλίκες οι οποίες κάνουν μεταφόρτωση του φορτίου της νταλίκας που κάηκε νωρίτερα.

Η τροχαία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για να διευκολύνει την κυκλοφορία όμως αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη και οι οδηγοί πρέπει να κάνουν υπομονή.

Σημειώνεται ότι στο σημείο σημειώθηκαν νωρίτερα και άλλες δύο συγκρούσεις οχημάτων με υλικές ζημιές με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει γίνει ακόμα χειρότερη.




This page might use cookies if your analytics vendor requires them.