ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Υπάλληλος του Δήμου Μετεώρων είχε 13 χρόνια αναρρωτική άδεια!

MakThes Team07 Ιουνίου 2024

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στον Δήμο Μετεώρων, όπου ένας υπάλληλος επέστρεψε στην εργασία του μετά από 13 χρόνια και 3 μήνες αναρρωτικής άδειας!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το trikalavoice.gr, από την 1η Ιανουαρίου, οπότε και ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος, ζήτησε να του παραδώσουν λίστα με όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους, ενώ ζήτησε και από τους προϊστάμενους να καταθέσουν αναφορά αποδοτικότητας για τον κάθε ένα από αυτούς.

Αυτή η κίνηση αποκάλυψε περιπτώσεις εργαζομένων που εμφανίζονταν σπάνια στον Δήμο, με πιο χαρακτηριστική αυτή ενός εργαζόμενου που είχε να εμφανιστεί εδώ και 13 χρόνια και 3 μήνες, λαμβάνοντας συνεχώς αναρρωτικές άδειες. Ο εν λόγω υπάλληλος αγνοείτο από το... μακρινό 2011.

Ο Δήμαρχος έδωσε εντολή όλοι οι υπάλληλοι να επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις τους, πραγματοποιώντας παράλληλα αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.

Πριν λίγες ημέρες, επέστρεψε στην εργασία του και ο «αγνοούμενος» υπάλληλος από το 2011.

«Δεν παίζουμε εδώ. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Μετεώρων.

Για ακόμη μία φορά πάντως, αποδεικνεύεται η παθογένεια του συστήματος και του τρόπου λειτουργίας στο ελληνικό κράτος και στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.