ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Βέροια παρουσία Ανδρουλάκη ξεκινά η αυτοοργάνωση του ΚΙΝΑΛ

Βαγγέλης Στολάκης20 Μαρτίου 2022

Από την Κεντρική Μακεδονία και ειδικότερα την πόλη της Βέροιας ξεκινούν οι περιοδείες του προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο του εγχειρήματος της «Αυτοοργάνωσης» του κόμματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να βρεθεί στην Βέροια την ερχόμενη Τρίτη και στις 19:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε φίλους και στελέχη του κόμματος, σε χώρο που θα «κλειδώσει» αύριο, Δευτέρα.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ μιας σειράς επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει μέχρι και τις 20 Μαΐου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του κόμματος, σε όλη την Επικράτεια. Έμφαση όπως σημειώνουν οι συνεργάτες του θα δοθεί και στην Αττική, καθώς επιδίωξη είναι το «ΠΑΣΟΚ να φτάσει σε όλες τις γειτονιές» όπως λένε χαρακτηριστικά.

Άλλωστε σήμερα Κυριακή, ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για την αυτοοργάνωση και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και τα πολιτικά προτάγματα της σοσιαλδημοκρατίας μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος μετά την νίκη του τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ανακοίνωσε ότι στις 8 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών οργανώσεων και των αντιπροσώπων στο συνέδριο, το οποίο προσδιορίστηκε για το τριήμερο 20-22 Μαΐου. “Το δικό μας υπόδειγμα είναι μία απάντηση στην αρχηγική λειτουργία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Καλώντας όλους τους Έλληνες Δημοκράτες που έχουμε κοινές αγωνίες για το μέλλον της πατρίδας μας, ξεκινάμε μία νέα πορεία. Γειτονιά γειτονιά συγκροτούμε από σήμερα το κίνημα μας. Η μάχη δεν θα γίνει στα τηλεπαράθυρα αλλά στην καρδιά της κοινωνίας,” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.