ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκοσμες εικόνες μέσα από το Euroferry Olympia - Η ΕΜΑΚ παλεύει με το χάος για να βρει τους αγνοούμενους (βίντεο)

MakThes Team22 Φεβρουαρίου 2022

Απόκοσμες εικόνες από τα έγκατα του πλοίου Euroferry Olympia στο οποίο βρήκε τον θάνατο ένας οδηγός ενώ ακόμη 10 άτομα παραμένουν αγνοούμενα έρχονται στη δημοσιότητα.

Στο φως ήρθε βίντεο όπου καταγράφονται οι προσπάθειες των διασωστών της ΕΜΑΚ να βρουν τους αγνοούμενους στο εσωτερικό του πλοίου, αλλά είναι αντιμέτωποι με το σκηνικό χάους το οποίο αποτελούν καμένα οχήματα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του kathimerini.gr, οι διασώστες της 5ης ΕΜΑΚ ερευνούν τους χώρους σπιθαμή προς σπιθαμή, αναζητώντας τους εναπομείναντες αγνοούμενους.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ η φωτιά ξέσπασε στο πλοίο τα ξημερώματα της Παρασκευής και περισσότερες από τρεις ημέρες αργότερα, το γκαράζ «2» εξακολουθεί να φλέγεται.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου τα ξημερώματα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή ΒΑ της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του δρομολογίου του Ηγουμενίτσα - Πρίντεζι. Συνολικά, διασώθηκαν 280 άτομα, ενώ νεκρός εντοπίστηκε ένας 58χρονος οδηγός.

Τέλος, όπως έγινε σήμερα γνωστό, το πλοίο μεταφέρεται λιμάνι του Αστακού ώστε να συνεχιστούν εκεί οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης της ΕΜΑΚ.

Δείτε το βίντεο:

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.