ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Απομακρύνονται (προσωρινά) τα πασσαλάκια στην Λ. Στρατού

Βαγγέλης Στολάκης25 Οκτωβρίου 2019

Απομακρύνονται, τουλάχιστον για λίγες ημέρες, τα πασσαλάκια στην οδό Λεωφόρου Στρατού προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου, εργασίες οι οποίες είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα πασσαλάκια αναμένεται να απομακρυνθούν σήμερα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, όπως τουλάχιστον διαβεβαιώνει στο makthes.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Σωκράτης Δημήτριαδης.

Την ίδια ώρα, όσο θα πραγματοποιούνται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα βρίσκεται σε εξέλιξη διαβούλευση της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης με πολίτες της Δ’ και της Ε’ κοινότητας προκειμένου να καταγραφούν απόψεις αναφορικά με την χρησιμότητα των πλαστικών αυτών διαχωριστικών στο συγκεκριμένο σημείο, δεδομένου πως αρκετοί επαγγελματίες της περιοχής διαφωνούν. Όπως ισχυρίζονται τα πασσαλάκια δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στην φορτοεκφόρτωση για την τροφοδότηση συγκεκριμένων καταστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr στις προθέσεις της διοίκησης είναι η επανατοποθέτηση των διαχωριστικών, ενδεχομένως με διαφορετικό τρόπο. Στελέχη ωστόσο της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης αναφέρουν πως εάν στη διαβούλευση με τους επαγγελματίες και τους καταστηματάρχες επικρατήσει η άποψη πως τα πασσαλάκια πρέπει να απομακρυνθούν από το συγκεκριμένο σημείο, τότε τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει ο ίδιος ο δήμαρχος, ενδεχομένως και το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με το ζήτημα, ο πρώην αντιδήμαρχος Θανάσης Παππάς σχολίασε στο facebook: “Επίκειται η μεγάλη εργολαβία ασφαλτόστρωσης οδών, αρχής γενομένης από τη Λ. Στρατού.

Θα βγουν τα πασαλάκια για την εκτέλεση του έργου. Θα ξανατοποθετηθούν;» αναρωτήθηκε ο κ. Παππάς.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.