ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Απόψε η πρώτη «Λευκή Νύχτα» στον Εύοσμο - Πεζοδρομείται η Μ. Αλεξάνδρου

MakThes Team16 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου – Κορδελιού διοργανώνει σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, την «1ηΛευκή Νύχτα» στον Εύοσμο. 

Η τοπική αγορά του Ευόσμου ανοίγει τις πόρτες της και με το moto «ΠΑΜΕ ΕΥΟΣΜΟ» καλεί όλους τους επισκέπτες στην μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς!


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου ενημερώνει πως κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας, από τις 16.00 μέχρι τις 02.00, θα πεζοδρομηθεί η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου από το ύψος της Καραολή και Δημητρίου μέχρι την οδό Μαιάνδρου και η οδός Τζαβέλα από το ύψος της Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την Καραολή και Δημητρίου.

Μια μεγάλη συναυλία με τους Stavento & την Ήβη Αδάμου θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Ευόσμου, ενώ ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα βρουν απίστευτες προσφορές σε όλα τα καταστήματα της περιοχής και θα απολαύσουν πολλά παράλληλα happenings από τις 18:00 σε όλους τους εμπορικούς δρόμους!

DJ parties, streetbands, μουσική, χορός, πρωτότυπες δράσεις, παιχνίδια, δώρα και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες της 1ης Λευκής Νύχτας, η οποία υπόσχεται να δημιουργήσει πρωτόγνωρες και αξέχαστες εμπειρίες!

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.