ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απορρίφθηκε η πρόταση Αχτσιόγλου, «Ομπρέλας» και Τεμπονέρα για ψηφοφορία τώρα επί του δημοψηφίσματος

MakThes Team11 Νοεμβρίου 2023

«Όχι» στην πρόταση της πλευράς της Έφης Αχτσιόγλου για τη διεξαγωγή ψηφοφορίας εδώ και τώρα επί της εισήγησης του Στέφανου Κασσελάκη για δημοψήφισμα αναφορικά με τις διαγραφές είπε το προεδρείο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έφη Αχτσιόγλου, Διονύσης Τεμπονέρας και τα μέλη της «Ομπρέλας» αποχωρούν από τη συνεδρίαση της ΚΕ γιατί το προεδρείο δεν δέχθηκαν να προηγηθεί η συζήτηση για το δημοψήφισμα.

Προηγήθηκε πρόταση μομφής του Νάσου Ηλιόπουλου στο προεδρείο.

Όπως προανήγγειλε την Παρασκευή με βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης θα ζητήσει από την Κεντρική Επιτροπή να εγκρίνει δημοψήφισμα προκειμένου τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να αποφασίσουν για τις διαγραφές των τεσσάρων στελεχών που έχει παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα.

Η Έφη Αχτσιόγλου σε δηλώσεις της τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η διαδικασία του δημοψηφίσματος είναι αντικαταστατική και αντιδημοκρατική.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας η διαδικασία ήταν αντικαταστατική και ζήτησε να τεθεί στην κρίση της Κεντρικής Επιτροπής. και πρόσθεσε ότι θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν για τη συνέχεια λέγοντας πως «όλα είναι ανοιχτά».

Περισσότεροι από τους μισούς έχουν αποχωρήσει από την Κεντρική Επιτροπή αναφέρει η πλευρά του Διονύση Τεμπονέρα. Σημειώνεται ότι συνολικά τα μέλη του οργάνου είναι 300.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.