ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Απρόσκλητη η Μιχαηλίδου» είπε ο Κασσελάκης - «Δυσάρεστη έκπληξη» του απαντά η ίδια (βίντεο)

MakThes Team28 Σεπτεμβρίου 2023

Τα «μαχαίρια» βγήκαν μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Δόμνας Μιχαηλίδου για την επίσκεψη του πρώτου στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας.

Η αφορμή δόθηκε όταν διάφορα μέσα επέκριναν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο οποίος στο σχετικό βίντεο που ανήρτησε από την επίσκεψή του κατηγορήθηκε ότι «έκοψε» από τα πλάνα την Υφυπουργό για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο ίδιος, απαντώντας στα σχόλια, είπε «Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.»

Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.
Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.



Με την σειρά της, η υφυπουργός απάντησε πως βρέθηκε εκεί με τον θεσμικό της ρόλο και όχι ως Δόμνα Μιχαηλίδου τονίζοντας πως «Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για 'μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα.»

Αναλυτικά η δήλωση της υφυπουργού

Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για 'μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση.
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.