ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρειος Πάγος: Η Σοφία Αποστολάκη είναι η νέα διευθύνουσα της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας

MakThes Team23 Ιουνίου 2023

Νέα διευθύνουσα της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας θα είναι από το νέο δικαστικό έτος η Εισαγγελέας Εφετών Σοφία Αποστολάκη όπως έγινε γνωστό μετά τη Συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου.

H κα Αποστολάκη, η οποία μετατίθεται από την Εισαγγελία Εφετών Δ. Μακεδονίας όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα, αναμένεται να αντικαταστήσει στη θέση αυτή τον κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο ο οποίος συνταξιοδοτείται στις 30 Ιουνίου.

Επίσης μετατίθεται από το Εφετείο Λάρισας στο Εφετείο Θεσσαλονίκης και ο Σωτήρης Μπακαϊμης, ο εφέτης που ανέλαβε ρόλο ανακριτή στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών.

Σύμφωνα με το larissanet, αζί του μετατίθενται και άλλοι πέντε εφέτες από το Εφετείο Λάρισας και συγκεκριμένα η Ελευθερία Κώνστα για το Εφετείο Αθηνών, η Άννα Κουσιοπούλου και η Ολυμπία Κορέα για το Εφετείο Θεσσαλονίκης, η Σοφία Πλατάκη για το Εφετείο για το Εφετείο Θράκης και η Ελένη Τσερούλη για το Εφετείο Δ. Μακεδονίας.

Αντίστοιχα στο Εφετείο Λάρισας μετατίθενται οι εξής εφέτες: Ο Κωνσταντίνος Μαρτίνος και η Σταυρούλα Κουταντέλια απο το Εφετείο Αθηνών, η Σοφία Τσιβούλη από το Εφετείο Βορείου Αγαίου, ο Κωνσταντίνος Δεληκάρης απο το Εφετείο Ευβοίας, η Φανή Βακρατσα και η Μαρία Δήμου απο το Εφετείο Πατρών, η Αναστασία Σαπουνοπούλου απο το Εφετείο Ιωαννίνων.

Σε ότι αφορά τις μεταθέσεις Προέδρων Εφετών, έχουμε λίγες αλλαγές με την Πολυξένη Μάρκου να μετατίθεται στο Εφετείο Δ. Μακεδονίας και την Μαρία Λιανού να μετατίθεται απο το Εφετείο Ναυπλίου στο Εφετείο Λάρισας.

Στις μεταθέσεις Αντεισαγγελέων Εφετών, από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας μετατίθενται στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης οι Χρήστος Καραγιάννης και Παρασκευή Σακουλά και στη Λάρισα έρχονται απο την Εισαγγελία Εφετών Θράκης η Κωνσταντίνα Μελισσάρη και απο την Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου η Αθηνά Κωνσταντινίδου.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.