ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Μορόν 2027 - Συμφωνία με τον Ισπανό μπόμπερ για νέο συμβόλαιο

Αλέξης Τσαρούχας08 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης με μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση «δένει» στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Λόρεν Μορόν.

Ο Ισπανός μπόμπερ, πρώτος σκόρερ της σούπερλιγκ πέρσι και πρώτος στην τρέχουσα περίοδο με 6 γκολ σε επτά αγώνες, έδωσε τη θετική απάντηση που ανέμενε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο Άκης Μάντζιος και φυσικά το κοινό της ομάδας.

Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο για τρία έτη, δηλαδή για φέτος μια αναπροσαμοργή της υπάρχουσας σύμβασης με αυξημένες αποδοχές και για ακόμη δύο σεζόν, μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

Η επιτυχία για τον Άρη είναι μεγάλη, καθώς ο Ισπανός με τις επιδόσεις του είχε προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες που δεν μπόρεσαν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι που πέρασε και ήλπιζαν ότι θα κερδίσουν την υπογραφή του από τον προσεχή Ιανουάριο, όταν και θα είχε το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της επιλογής του χωρίς τη συγκατάθεση του Άρη.

Αν και δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για τα οικονομικά, με δεδομένο ότι οι προηγούμενες συζητήσεις κινήθηκαν στην περιοχή των 800 χιλιάδων ετησίως για τον στράικερ του Άρη, είναι προφανές ότι η πρόταση που έγινε αποδεκτή, θα αποφέρει στο Λόρεν Μορόν ποσό που θα κινείται στην περιοχή του εκατομμυρίου για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Οι υπογραφές, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης θα πέσουν την επόμενη εβδομάδα.  

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.