ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αριστοτέλους: Για καφεδάκι στο Ολύμπιον ο πρωθυπουργός (βίντεο, φωτ.)

Γιάννης Γκουμάκης09 Απριλίου 2024

Πρωινό καφέ στο Ολύμπιον ήπιε με βουλευτές της Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, ευδιάθετος και με ελαφρά αμφίεση λόγω του ηλιόλουστο καιρού στην πόλη, εξερχόμενος από το ξενοδοχείο Electra Palace, συνομίλησε με μαθήτριες από σχολείο της Πυλαίας που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης σε εκδρομή.

Στη σύντομη διαδρομή, ο πρωθυπουργός χαιρέτισε πολίτες και αστειεύτηκε με δημοσιογράφους ρωτώντας τους αν βρίσκονται κι αυτοί στην πόλη από κάποια εκδρομή, ενώ δέχτηκε επικρίσεις από κάποιους περαστικούς για τα τρένα με αφορμή τα Τέμπη.

Ο πρωθυπουργός πριν αποχωρήσει από την Αριστοτέλους επισκέφτηκε και το αγαπημένο του ζαχαροπλαστείο στην πλατεία Αριστοτέλους απ΄ όπου προμηθεύτηκε το αγαπημένο τσουρέκι της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναφορά και στα ηλεκτρικά λεωφορεία και στα νέα αστικά, λέγοντας πως πρέπει να δρομολογηθεί η άμεση κυκλοφορία τους. "Να αλλάξει γρήγορα η εικόνα της πόλης και η καθημερινότητα των πολιτών", είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Στην κουβέντα μπήκε και το θέμα του αντιτορπιλικού Βέλος για το οποίο όπως είπε θα κάνει ότι μπορει για να συνεχίσει να είναι στην πόλη.



Στπον πρωινό καφέ του πρωθυπουργού έδωσαν το παρών οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, Φάνης Παππάς, Δημήτρης Βαρτζοπουλος, Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Διαμαντής Γκολιδάκης, Σταύρος Καλαφάτης, Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, Στρατός Σιμόπουλος και Δημήτρης Κούβελας.






This page might use cookies if your analytics vendor requires them.