ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Δύο θανατηφόρα τροχαία στη λεωφόρο Συγγρού με διαφορά λίγων ωρών (βίντεο)

MakThes Team21 Νοεμβρίου 2023

Δύο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα με θύματα έναν οδηγό ΙΧ και έναν αναβάτη μοτοσικλέτας στη λεωφόρο Συγγρού.

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πειραιά κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να σκοτωθεί. 

Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως προχώρησε στον απεγκλωβισμό ενός τραυματισμένου άνδρα και μιας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις από το αυτοκίνητο. Και οι δύο παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Συγγρού στην Καλλιθέα Αττικής.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, αναφέρουν πως η 30χρονη συνοδηγός έχασε τη ζωή της. Ο 40χρονος οδηγός νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας πολύ βαριά τραυματισμένος και η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.


Το δυστύχημα έγινε στο ύψος του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και ο οδηγός φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Λόγω του τροχαίου υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην έξοδο της Λ. Συγγρού προς Πειραιά, ενώ λίγο μετά τις 6 το πρωί ο δρόμος άνοιξε.

Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου πραγματοποιεί η Τροχαία Καλλιθέας.

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό δικυκλιστή

Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε άλλο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε επίσης στη Λεωφόρο Συγγρού, με θύμα αναβάτη μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο σημειώθηκε επίσης στο τέρμα της Συγγρού, στην έξοδο προς Γλυφάδα όταν μοτοσικλέτα προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί, με αποτέλεσμα ο δικυκλιστής, από τη σφοδρή σύγκρουση να εκτιναχθεί στην άσφαλτο.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.