ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: Πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο εναντίον άλλου ΙΧ στο Περιστέρι - Άφησαν 22χρονο που τραυματίστηκε στον δρόμο

MakThes Team09 Ιουλίου 2024

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης (9/7) στην Αστυνομία μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Περιστέρι, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 22χρονου.

Συγκεκριμένα περίπου στις 02:20 τα ξημερώματα, στην οδό Δωδεκανήσου, άγνωστοι μέσα από ΙΧ πυροβόλησαν εναντίον αλλού αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 22χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ήταν ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος.

Μάλιστα, τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο που δέχθηκε τα πυρά, παράτησαν τον 22χρονο τραυματισμένο στο σημείο και έγιναν... καπνός, με περαστικούς να ειδοποιούν την Άμεση Δράση.

Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε τον 22χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ φέρεται να τραυματίστηκε στα πόδια.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 22χρονος που τραυματίστηκε είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ μόλις χθες, Δευτέρα (8/7) είχε αποφυλακιστεί.

Οι κινήσεις τους στα οχήματα έχουν καταγραφεί καθαρά, βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας οι οποίοι και τους αναζητούν.



This page might use cookies if your analytics vendor requires them.