ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυλαία για τις «πράσινες» συνεδριάσεις στη Θεσσαλονίκη - Τα επόμενα βήματα της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Περιφέρειας

Βαγγέλης Στολάκης03 Οκτωβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε σήμερα μια σειρά Ολομελειών και συνεδριάσεων των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονικης με την ολομελειών των κομματικών οργανώσεων του κεντρικού δήμου.

Η διαδικασία ξεκίνησε από την Καλαμαριά, συνεχίστηκε στην δημοτική πλευρά της πόλης, στο δήμο Νεάπολης Συκεών, ακολούθησε εκείνη στο δήμο Νεάπολης Συκεών και ολοκληρώθηκε σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας.

Σκοπός της Ολομέλειας, που συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την ανάδειξη των τοπικών και νομαρχιακών οργάνων τον περασμένο Μάιο, ήταν ο καλύτερος συντονισμός και προγραμματισμός δράσεων του κόμματος τοπικά το προσεχές διάστημα.

Μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της ΝΕ Α’ Θεσσαλονίκης Ευριβιάδης Ελευθεριάδης ζήτησε από τα μέλη του κόμματος συμμετοχή στις δράσεις και παρουσία σε όλους τους συλλογικούς φορείς με πρώτη μάχη εκείνη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονικης στα μέσα Οκτωβρίου.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα υποδομών και καθημερινότητας, το θέμα του ΟΑΣΘ και του Μετρό αλλά και της ΔΕΘ, για την οποία κατά καιρούς έχουν εκφραστεί διαφορετικές απόψεις.

Το λόγο μεταξύ άλλων πήραν το μέλος της ΝΕ Α’ Θεσσαλονίκης Σπύρος Τζελέπης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Αντώνης Σαουλίδης.

Παραβρέθηκαν επισης ο βουλευτής Χάρης Καστανίδης, ο Χρήστος Παπαστεργίου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Κώστας Χρυσόγονος, Γιάννης Πιτσιώρας, ο διευθυντης της ΚΟ Θανάσης Γλαβίνας, ο προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, στελέχη του κόμματος, νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.




This page might use cookies if your analytics vendor requires them.